صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ابطال مناقصه‌ 8 ميلياردي از سوي بازرسي

کد خبر: ۹۷۴۲۶
| |
7334 بازدید

اداره كل بازرسي استان چهارمحال و بختياري، مناقصه‌اي با مبلغ بيش از 8 ميليارد ريال را به دليل عدم رعايت قانون مناقصات باطل كرد.

به گزارش ايسنا، اداره كل بازرسي استان چهارمحال و بختياري در راستاي وظايف نظارتي خود در خصوص نظارت بر نحوه انجام مناقصه‌ها، مزايده‌ها و معاملات دولتي مناقصه مربوط به يكي از دستگاه‌هاي دولتي به مبلغ برآورد 8 ميليارد و 224 ميليون و 332 هزار و 417 ريال (بيش از 8 ميليارد ريال) به استناد جزء 2 بند (ب) ماده 24 قانون برگزاري مناقصات و عدم رعايت مواد 4، 14، بند (ب) ماده 16 و بند (د) ماده 18 قانون مناقصات لغو و مقرر كرد مناقصه مذكور با رعايت كامل قوانين و مقررات مربوطه مجددا برگزار شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۵:۵۲ - ۱۳۸۹/۰۲/۱۸
حالا برو گاف فارس نیوز رو پیدا کن
heydari
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۶:۰۶ - ۱۳۸۹/۰۲/۱۸
با سلام به شهدا و طول عمر رهبر عزیز:

یه سازمانی هم مناقصه های پتروشیمی فنآوران را بررسی کنه. مناقصه انبار شیمیائی را پیگیری کنید که برنده میلیاردی چطور و با حمایت چه کسی بوده.
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۶:۰۹ - ۱۳۸۹/۰۲/۱۸
حداقل نام مناقصه را اعلام میکردید، چرا کتمان می کنید!!!!!
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار