صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
رئیس پلیس امنیت عمومی البرز:

عاملان جنایت میدان امیر کبیر کرج دستگیر شدند

رئیس پلیس امنیت عمومی استان البرز گفت: ۴ نفر از افراد شرور و سابقه دار که به دلیل اختلاف شخصی، فردی را با سلاح سرد به شدت مورد ضرب و جرح قرار داده و سپس متواری شده بودند، دستگیر شدند.
کد خبر: ۹۷۳۳۹۱
| |
19401 بازدید
|
۳
به گزارش تابناک به نقل از ایلنا، سرهنگ نور محمد فتحی زاده در تشریح این خبر گفت: در پی اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر یک فقره درگیری خونین در میدان امیرکبیر کرج، شناسایی و دستگیری ضاربان در دستورکار پلیس امنیت عمومی استان البرز قرار گرفت.

وی با بیان اینکه متهمان در محل حادثه هیچگونه ردی از خود برجای نگذاشته بودند، افزود: با تلاش‌های شبانه روزی و انجام تحقیقات گسترده پلیسی محرز شد که ۲ نفر از بستگان مصدوم با اجیر کردن و پرداخت مبلغ هنگفت به ۲ نفر از اراذل و اوباش سابقه دار، قصد به قتل رساندن نامبرده را داشتند.

این مقام انتظامی افزود: متهمان پس از اطلاع از زنده ماندن فرد موردنظرشان و انتقال وی به بیمارستان، مجددا به بیمارستان مراجعه کرده و قصد سوء قصد به جان وی و به قتل رساندنش را داشتند که با هوشیاری ماموران شناسایی و قبل از وقوع هرگونه جنایتی در یک اقدام غافلگیرانه تمامی ۴ متهم دستگیر و برای تحقیقات بیشتر به پلیس امنیت عمومی منتقل شدند.

رئیس پلیس امنیت عمومی استان البرز با اشاره به اینکه متهمان به صراحت به جرایم خود معترف شدند خاطرنشان کرد: پلیس در برخورد با مخلان نظم و امنیت و عاملان ناامنی و شرارت مصمم است و با افرادی که امنیت جامعه را مختل کنند به شدت برخورد خواهد کرد.
تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۶:۱۱ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۱
چه فایده ؟؟!! اینها را کاری نمیکنند نه محاکمه سریع!!!نه حکم سنگین که عبرت دیگران شود؟؟؟!!!فقط چند روزی زندان و اموختن روش جدید جهت بزهکاری؟؟!!! بابا گردن یکی دوتا از اینها را ور ملا عام بزنید تا عبرت سایرین شوند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۱۸ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۱
فقط اعدام
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۲۳ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۱
این اراذل و اجیر کنندگانش باید قصاص شوند وگرنه هر کسی چند میلیون میده که فرد مورد نظرش رو بکشند. این که نمیشه. نه کسی باید جرات اجیر کردن قاتل داشته باشه و نه کسی جرات کنه که شغلش کشتن آدم ها باشه.
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات