ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

متروی تهران علامت گذاری شد

متروی تهران علامت گذاری شدمدیرعامل شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه گفت: متروی تهران به منظور رعایت فاصله اجتماعی صد درصد نشانه گذاری شد.
کد خبر: ۹۷۲۷۴۷
| |
10927 بازدید
|
۴
متروی تهران علامت گذاری شد

 

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، فرنوش نوبخت با اشاره به اینکه مصوبه ستاد مقابله و پیشگیری از بیماری کرونا ویروس مبنی بر حضور فیزیکی روزانه ۵۰ درصد کارکنان، با هدف حضور حداقلی کارکنان و ارباب رجوع در ادارات اعلام شد، افزود: کار نشانه گذاری برای رعایت فاصله اجتماعی در کمتر از یک هفته به اتمام رسید و دلیل اینکه این کار تا به امروز طول کشید تعطیلی مشاغل چاپخانه برای چاپ برچسب بود و همین امر موجب تأخیر در نصب علائم شد.

وی تصریح کرد: در این هفته با افزایش نسبی مسافر روبرو شدیم ما برای خدمات رسانی هرچه بهتر به شهروندان از همه ظرفیت مترو استفاده کرده و هیچ یک از قطارهایمان را در پارکینگ‌ها متوقف نکرده‌ایم تا از ازدحام مسافری در ایستگاه های خطوط هفتگانه جلوگیری کنیم.

نوبخت خاطرنشان کرد : هر آنچه در اختیار داشتیم را برای مقابله با ویروس کرونا به کار گرفتیم.

وی ادامه داد: استفاده از ماسک و دستکش برای همه مسافران مترو باید در اولویت قرار گیرد که از آن‌ها درخواست می‌شود از این ملزومات بهداشتی استفاده کنند و فاصله گذاری اجتماعی را نیز رعایت کنند.

بر اساس گزارش مدیریت ارتباطات وامور بین الملل شرکت بهره برداری متروی تهران وحومه، وی درخصوص جداسازی واگن‌های بانوان نیز گفت: هیچ تغییری در سیاست های کلی ایجاد نشد و سال هاست طرح جدا سازی بانوان در حال اجرا است و علایم آن برروی تمامی قطارها نصب شد و بر روی سکوهای ایستگاه ها هم مشخص است و بیشتر مسافران با این موضوع آشنا هستند.

مدیرعامل شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه با تاکید بر اینکه این طرح متوقف نشده افزود: با توجه به شرایط ویژه ای که به دلیل شیوع ویروس کرونا به وجود آمده مجبور هستیم درچند نوبت قطارها را ضد عفونی کنیم و به همین دلیل مدل جداسازی را تغییر داده ایم تا همکاران در هنگام ضد عفونی به راحتی برای ضدعفونی کردن قطارها اقدام کنند و امیدواریم که آقایان با رعایت این حریم، از ورود به دو واگن ابتدایی و انتهایی قطار که برای بانوان در نظر گرفته شده است، اجتناب کنند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۴
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۹ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۸
آره ! گفتی ما هم باور کردیم ! ایستگاه دروازه دولت مردم بخوان یه متر یه متر وایسن تا چهارراه بعدی صفش میره !
یه سوال دیگه ، چرا تو اسفند تعداد قطارها رو کم کردید ؟ کار چاپ رو می دادید به همون چاپخونه هایی که دو ساعته بنرهای از حیوانات خانگی دوری کنید رو چاپ کردند !
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۹ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۸
این مردم . . رعایت نخواهند کرد . . . . .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۰۷ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۸
متأسفانه مترو تهران کرج اینطور نشده
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۹ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۸
حالا کی اجراش می کنه ؟
ضمانت اجرا !!
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟