نام باشگاه خواهان طارمی رسما تایید شد

کد خبر: ۹۷۲۳۱۶
| |
6571 بازدید
|
۱

این روزها رسانه های پرتغال خبر انتقال مهدی طارمی، مهاجم ملی پوش کشورمان و عضو باشگاه ریوآوه پرتغال به اسپورتینگ را مطرح می کنند.

به گزارش تابناک ورزشی، در این راستا مدیر برنامه طارمی در مصاحبه با نشریه «رکورد» پرتغال درباره صحت این اخبار، گفت: بله، اسپورتینگ به دنبال طارمی است اما همچنان که می دانید مهدی با ریوآوه قرارداد دارد و در نتیجه باشگاه نیز در این موضوع تصمیم گیرنده است.

با وجود  اینکه وضعیت اقتصادی باشگاه ها این روزها به دلیل ویروس کرونا و توقف لیگ خوب نیست اما طارمی یکی از گزینه های اسپورتینگ در تابستان است. باشگاه پرتغالی برای جذب طارمی بسیار پافشاری نمی کند. ریوآوه در زمستان گذشته برای فروش این مهاجم ایرانی مبلغ 3.5 میلیون یورو درخواست کرده بود. بعد از مذاکره رئیس باشگاه اسپورتینگ با سران ریوآوه در نهایت از این خرید منصرف شد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۳۱ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۶
این گونه بازیکنان دیگر برای تیم ملی مفید نخواهند بود.
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت