جانسون از بیمارستان مرخص شد

نخست وزیر انگلیس پس از طی دوره درمان به دلیل ابتلا به ویروس کرونا، از بیمارستان مرخص شد.
کد خبر: ۹۷۱۹۶۲
| |
8694 بازدید
جانسون از بیمارستان مرخص شد

 

به گزارش تابناک به نقل از فارس، «بوریس جانسون» نخست وزیر انگلیس که به دلیل حاد شدن شرایط جسمانی‌اش پس از ابتلا به ویروس کرونا در بیمارستان بستری شده بود، پس از طی دوره درمان از بیمارستان مرخص شد.

بر اساس گزارش‌ها،‌ وی پس از مرخص شدن از بیمارستان مدتی را در اقامتگاه ییلاقی دولت انگلیس سپری خواهد کرد و بلافاصله به فعالیت خود در پست نخست وزیری نخواهد پرداخت.

نخست‌وزیر انگلیس امروز و در اولین سخنانش از زمان بستری شدن در بیمارستان به‌دلیل ابتلا به ویروس کرونا گفت جانش را مدیون کادر درمانی کشور است.

حال جانسون پس از رفتن به بیمارستان رو به وخامت گذاشت و به مدت سه روز در بخش مراقبت‌های ویژه بستری شد.

در غیاب وی، «دومینیک راب» وزیر امور خارجه انگلیس رسیدگی به امور دولت را بر عهده دارد.

آخرین آمار مبتلایان به ویروس کرونا در انگلیس حاکی از آن است که بیش از 80 هزار نفر در این کشور به ویروس کرونا مبتلا شده و قربانیان این ویروس نیز به 10 هزار نفر رسیده‌اند.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت