صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

سرقت کابل های زیربار دو مرکز مخابراتی تهران!

از سوی دیگر مدیر روابط عمومی شرکت مخابرات استان تهران در گفت و گو با آژانس خبری صنعت ارتباطات( سینا) گفت: تلفن های ثابت مرکز مخابرات نصرالهی به دلیل سرقت کابل دچار اختلال شده است.
کد خبر: ۹۷۱۹۲
| |
7393 بازدید

چهار هزار شماره قطع شده به دليل سرقت كابل‌هاي مخابراتي مركز وليعصر (عج)، عصر روز شنبه وصل خواهد شد.

محمد خجسته‌نيا مدير روابط عمومي و امور بين‌الملل شركت مخابرات استان تهران در گفت‌وگو با ایسنا درباره سرقت كابل از مركز مخابراتي وليعصر (عج) كه به قطعي چهار هزار شماره با پيش شماره‌ هفت منجر شده است، اظهار كرد: اين قطعي از عصر روز چهارشنبه آغاز شده و تا عصر روز شنبه رفع خواهد شد و ارتباط مشتركان مجددا برقرار مي‌شود.

او با بيان اينكه حجم دزدي كابل‌ها كه به دليل استفاده از مس آن صورت گرفته، از نظر مالي قابل توجه نيست اما مدت زمان صرف شده براي برقراري ارتباط مجدد و نيز هزينه‌هاي ترميم شبكه در كنار مشكلاتي كه براي مشتركان به وجود مي‌آيد، خسارت هنگفتي را به بار خواهد آورد.
وي يادآور شد: پيش از اين نيز در تهران، كرج و ديگر شهرهاي استان تهران در مراكز مخابراتي مختلف سرقت كابل انجام مي‌شد كه در سال‌هاي اخير با مراقبت‌هاي انجام شده كاهش پيدا كرده است.

از سوی دیگر  مدیر روابط عمومی شرکت مخابرات استان تهران در گفت و گو با آژانس خبری صنعت ارتباطات( سینا) گفت: تلفن های ثابت مرکز مخابرات نصرالهی به دلیل سرقت کابل دچار اختلال شده است.

خجسته نیا گفت: در مرکز مخابرات نصرالهی تهران ۵هزار شماره در پی سرقت کابل های مخابرات قطع شده است.

وی تاکید کرد: حداکثر تا ۷۲ساعت دیگر تلفن های این مرکز بازسازی خواهد شد.

روز چهارشنبه هم سارقین کابل های مسی مرکزمخابراتی ولیعصر تهران را به سرقت برده بودند.
خجسته نیا خاطرنشان کرد: مسئولین هر دو مرکز ولیعصر و نصرالهی تهران پس از سرقت، مراتب را به پلیس اطلاع داده اند و شناسایی سارقین در حال پیگیری است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟