جاده سبزوار به تهران مسدود شد

معاون فنی و عمرانی فرمانداری سبزوار گفت: از دقایقی قبل مسیر سبزوار به تهران بر اثر وقوع سیلاب مجددا مسدود شد.
کد خبر: ۹۷۱۹۱۰
| |
15305 بازدید
|
۲

جاده سبزوار به تهران مسدود شد

 

به گزارش تابناک، حسین شاد در گفتگو با مهر، با اظهار اینکه مسیر سبزوار به تهران به علت وقوع سیلاب از دقایقی قبل مسدود شده است، گفت: این مسیر به دلیل بارندگی‌های اخیر و وقوع سیلاب از شب گذشته مسدود شده بود که با همکاری ادارات مختلف در نیمه شب بازگشایی شد، اما اکنون مجدد مسدود شده است.

معاون فنی و عمرانی فرمانداری سبزوار افزود: عبور و مرور در این مسیر در حال انجام است ولی به دلیل ورود رسوبات و سنگ ریزه‌ها به جاده امکان تردد در بخش‌هایی از مسیر سبزوار به داورزن و عمدتاً از کیلومتر ۴۵ به بعد و مسیر بالعکس وجود ندارد، لذا پلیس راه سبزوار در حال مدیریت و کنترل مسیر است.

وی اضافه کرد: با کمک اداره حمل و نقل جاده‌ای و برخی ادارات دیگر شهرستان سنگ‌های وارد شده به جاده در برخی از نقاط پاک سازی شده ولی تردد همچنان دچار مشکل است. پلیس راه برای کنترل و جلوگیری از شلوغی جاده و خسارت‌های احتمالی این مسیر را مسدود کرده است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۱۶ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۴
با اینکه سالی چند بار سیل این جاده رو می بنده یا از بین می بره اما نمیان چند تا پل درست و حسابی ایجاد کنن!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۳۶ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۴
لودر دقيقا چي کار ميکنه بنظر که خرابکاري مي کنه
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت
آخرین اخبار