پذیرش ۳۲۱ بیمار جدید کرونا در طول یک روز در تهران!

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در تهران با بیان اینکه نتیجه مداخلات مدیریتی شهری بین ۹ تا ۱۴ روز بعد مشخص می‌شود، گفت: امروز ۲۵۶ بیمار در بخش عادی و ۶۵ بیمار در بخش بستری، بستری کردیم.
کد خبر: ۹۷۱۷۹۸
| |
17623 بازدید

پذیرش ۳۲۱ بیمار جدید کرونا در طول یک روز در تهران!

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم؛ دکتر علیرضا زالی با اشاره به آخرین تصمیمات اخذ شده در ستاد فرماندهی مقابله با کرونا در تهران، اظهار کرد: به دلیل اینکه بیماری کرونا دوره نهفتگی دارد هرگونه مداخله در بخش‌های مدیریتی شهری در زمان‌های بعدی مشخص و اعلام خواهد شد و نتیجه آن بین ۹ تا ۱۴ روز بعد حس می‌شود.

وی افزود: در مجموع ۱۴۹ بیمارستان تهران در زمره پذیرندگان بیماران کووید ۱۹ قرار دارند.

زالی ادامه داد: حدود ۲۵۶ بیمار جدید در بخش‌های عادی و ۶۵ بیمار جدید نیز در بخش مراقبت‌های ویژه در بیمارستان‌های تهران بستری کردیم.

فرمانده ستاد مبارزه با کرونا در تهران خاطرنشان کرد: آمار امروز، تفاوت چندانی با آمار روز‌های گذشته ندارد و شهر، امروز متراکم و پرتردد بود و از مردم می‌خواهیم به‌جز موارد ضروری، در منزل ماندن را به‌عنوان یک راهبرد اساسی ادامه بدهند.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت