انگلیس مرگبارترین روز در یک ماه اخیر را تجربه کرد

شمار قربانیان ویروس جدید کرونا (کووید-۱۹) در انگلیس با ۹۸۰ مورد مرگ تأیید شده در روز جمعه مجموعاً به ۸۹۵۸ تن رسید.
کد خبر: ۹۷۱۵۷۳
| |
11274 بازدید
انگلیس مرگبارترین روز در یک ماه اخیر را تجربه کرد

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر از رویترز، «مت هنکوک» وزیر بهداشت و درمان انگلیس اعلام کرد که این کشور در روز جمعه بالاترین نرخ مرگ و میر ناشی از ابتلاء به ویروس کرونا را تا به امروز ثبت کرده است.

بنا به اعلام وزیر بهداشت انگلیس، شمار قربانیان کرونا در روز جمعه ۹۸۰ نفر بود، و بدین ترتیب مجموع جانباختگان این بیماری مهلک در انگلیس به ۸۹۵۸ تن رسید.

لازم به ذکر است که شمار قربانیان روز جمعه (دهم آوریل) در انگلیس از مرگبارترین روز در ایتالیا (۲۸ مارس) فزونی گرفته است.

در همین ارتباط، مت هنکوک از مردم انگلیس خواست تا در ایام عید پاک در خانه‌های خود بمانند.

هنکوک در خصوص وضعیت سلامتی «بوریس جانسون» نخست وزیر انگلیس که به تازگی از بخش مراقبتهای ویژه خارج شده، گفت که وی روبه بهبود است.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت