میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل
در یک نوآوری؛

تولید ونتیلاتور با کمک کیس رایانه

کد خبر: ۹۷۱۳۴۴
| |
2328 بازدید

با استفاده از کیس یک رایانه دستگاه ونتیلاتور برای کمک به بیماران مبتلا به ویروس کرونا ساخته شده است. هزینه تولید این ونتیلاتور یک چهارم نمونه های استاندارد است.

به گزارش مهر به نقل از انگجت، شرکت های مختلف فناوری و خودروسازی مشغول ساخت ونتیلاتورهایی برای بیمارستان ها در پاندمیک کووید۱۹ هستند. اکنون تولید کنندگان بازی های رایانه ای نیز قصد دارند ونتیلاتور بسازند. 

شرکت Maingear نیز یک ونتیلاتور توسعه داده است که LIV نام دارد. این ونتیلاتور با استفاده از نسخه قدیمی کیس پی سیF۱۳۱ ساخته می شود. Maingear تولید کننده رایانه های مخصوص بازی است.

این شرکت با توجه به پلتفرمی که هم اکنون در ایتالیا و سوئیس استفاده می شود، ونتیلاتوری ساخته که به طور اتوماتیک فعال می شود و مجهز به یک نمایشگر لمسی است.

کادر درمان می توانند با کمک این ونتیلاتور در کمتر از ۱.۵ ثانیه اکسیژن رسانی را آغاز کنند. استفاده از قطعات موجود در انبار برای تولید ونتیلاتور سبب شده تا از هزینه ساخت آن کاسته شود. شرکت Maingear ادعا می کند  می توان ونتیلاتور LIV را با یک چهارم قیمت نمونه های استاندارد تولید کرد.

البته این ونتیلاتور هنوز آماده سرویس رسانی نیست و سازمان غذا و دارو آمریکا باید آن را تایید کند. Maingear مشغول مذاکره با مقامات شهری و ایالتی در آمریکا است تا این ونتیلاتور را در سراسر کشور به کار گیرد. 

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
الی گشت