میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

رکورد رشد هفتگی قیمت نفت شکسته شد

کد خبر: ۹۷۱۲۶۷
| |
1994 بازدید

به دنبال امیدواری ها نسبت به انعقاد یک توافق جهانی برای کاهش عرضه نفت که احتمالا تا اوایل هفته آینده به دست خواهد آمد، قیمت نفت روز جمعه برای دومین جلسه متوالی افزایش داشت و بزرگترین رشد هفتگی تاریخ خود را پشت سر گذاشت.

به گزارش «کالاخبر» به نقل از رویترز، روز پنجشنبه و به دنبال تقویت احتمال کاهش قابل توجه عرضه جهانی، قیمت نفت بزرگترین رشد یک روزه تاریخ خود را پشت سر گذاشته بود. ترمیم سریع قیمت نفت پس از هفته ها کاهش پس از آن رخ داد که دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا گفت روسیه و عربستان برای پایان دادن به جنگ قیمت با یکدیگر مذاکره خواهند کرد. ترامپ گفته آمریکا با کاهش تولید نفت خود موافقت نکرده است.

رشد قیمت ها در روز جمعه نیز ادامه داشت و نفت برنت در پایان معاملات روز با ۴ دلار و ۱۷ سنت معادل ۱۳.۹ درصد جهش به ۳۴ دلار و ۱۱ سنت رسید. قیمت نفت برنت روز پنجشنبه نیز تا ۴۷ درصد رشد داشت و بالاترین رشد قیمت در طی یک جلسه در تاریخ معاملات نفتی را به ثبت رساند. قیمت نفت در پایان معاملات روز پنجشنبه رشد ۲۱ درصدی را به ثبت رساند. در مجموع معاملات هفتگی نفت برنت رشد ۳۶.۸ درصدی را به ثبت رساند که بیشترین رشد هفتگی در تاریخ معاملات ثبت شده برای نفت برنت بود.

قیمت نفت خام آمریکا هم در پایان معاملات دیروز با ۳ دلار و ۲ سنت معادل ۱۱.۹۳ درصد رشد به ۲۸ دلار و ۳۴ سنت رسید. قیمت نفت وست تگزاس اینترمدییت در پایان معاملات این هفته رشد بی سابقه ۳۱.۸ درصدی را به ثبت رساند.

اوپک قرار است روز دوشنبه نشست اضطراری تشکیل دهد و احتمالا در این نشست بر سر کاهش حدودا ۱۰ درصدی عرضه نفت جهان یعنی حدود ۱۰ میلیون بشکه در روز توافق صورت گیرد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت