صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

تردد بین استانی کادر درمانی بلامانع شد

سخنگوی وزارت کشور از دستور وزیر کشور برای تسهیل تردد بین استانی کادر درمانی بر اساس اعلام نیاز وزارت بهداشت خبر داد.
کد خبر: ۹۷۰۸۱۷
| |
8286 بازدید
به گزارش تابناک به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، سید سلمان سامانی در این باره افزود: مصوبه ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا مبنی بر ممنوعیت سفر‌های بین استانی همچنان به قوت خود باقیست و مردم می‌بایست کماکان از سفر به استان‌های دیگر خودداری نمایند.

معاون هماهنگی وزارت کشور تصریح کرد: در روز‌های گذشته وزارت بهداشت برای تقویت نیرو‌ها و کادر درمانی برخی استانها، درخواست رفع ممنوعیت تردد بین استانی آن‌ها را داشت که با دستور وزیر کشور این امکان ایجاد شد.

سامانی ادامه داد: فراگیران دکترای عمومی، دستیاران تخصصی، فوق تخصصی، فلوشیپ پزشکی و دندانپزشکی، دستیاران داروسازی بالینی، دانشجویان سال آخر پرستاری، علوم آزمایشگاهی و رادیولوژی می‌توانند با ارائه کارت نظام پزشکی و کارت دانشجویی اقدام به حضور در مراکز درمانی استان‌های دیگر جهت خدمت به مردم کنند.

وی خاطرنشان کرد: اجرای این تصمیم به استانداران سراسر کشور و نیروی انتظامی ابلاغ شده است.
تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات