رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان مرکزی از واژگونی و حریق یک تریلی حامل 30 هزار لیتر سوخت در دلیجان خبر داد و گفت: در این سانحه رانندگی، راننده خودرو در آتش سوخت.
به گزارش ایسنا، بر اساس اعلام پلیس، سرهنگ"ایرج کهریزی"در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری پلیس در اینباره گفت: در نخستین دقایق بامداد امروز، گزارشی از یک سانحه رانندگی منجر به حریق خودروی حامل سوخت در کیلومتر 15 محور دلیجان - سلفچگان به مرکز فوریت های پلیس 110 اعلام شد و بلافاصله تیم های امدادی و انتظامی به محل اعزام شدند.
وی افزود: در این سانحه رانندگی که به علت واژگونی و حریق یک دستگاه خودروی تریلی حامل 30 هزار لیتر سوخت رخ داد، راننده خودرو در آتش سوخت و حریق نیز با تلاش نیروهای آتش نشان مهار شد.
رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان مرکزی با اشاره به علت این وقوع این سانحه رانندگی گفت: در بررسی کارشناس پلیس راه علت این سانحه رانندگی عدم توجه به جلو از سوی راننده خودرو اعلام شد.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.