میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

ربیعی: تندیسی به یاد کادر درمانی جان‌باخته ساخته شود

دستیار ارتباطات اجتماعی رییس جمهوری با اشاره به فداکاری کادر درمانی و مدافعان سلامت در مبارزه با بیماری کرونا، پیشنهاد کرد: تندیسی ماندگار به یاد پزشکان و کادر درمانی جان‌باخته ساخته شود تا الگوهای فداکاری در این مرحله از تاریخ سخت ایران برای نسل‌های آینده نیز به یادگار بماند.
کد خبر: ۹۶۹۹۴۲
| |
8194 بازدید
|
۳
ربیعی: تندیسی به یاد کادر درمانی جان‌باخته ساخته شود

به گزارش «تابناک»، «علی ربیعی» بامداد شنبه همچنین با انتشار بخشی از یادداشت خود در روزنامه ایران و تصویری از سه تن از پزشکان بیمارستان شهید بهشتی کاشان در حساب اینستاگرامی خود، نوشت: روزی در دهه شصت به مناسبتی با یکی از دوستان سیاستمدار و هنرمندم صحبت می‌کردم؛ او تعبیری داشت: "هیچ نسلی بدون قهرمانان ذهنی زندگی نمی‌کند." دفاع مقدس، جلوه‌هایی از فداکاری داوطلبانه و باور نکردنی پیش روی ما گشود.

سخنگوی دولت خاطر نشان کرد: با فاصله گرفتن از دوران درخشان جنگ، فکر می‌کردیم از خودگذشتگی و دگرخواهی داوطلبانه با تحولات ارزشی جامعه فراموش شده است. به تعبیر حماسی‌خوان دوران جنگ "در باغ شهادت را بستند..." اما امروز با دیدن پرستاران و پزشکان و کارگران کادر درمانی، احساس می‌کنم لایه‌های جامعه ایران هنوز هم سرشار از گنجینه‌های ناشناخته‌ زیباست.

دستیار ارتباطات اجتماعی رییس جمهوری افزود: پیشنهاد دادم تندیسی ماندگار به یاد پزشکان و کادر درمانی جان‌باخته ساخته شود تا الگوهای فداکاری در این مرحله از تاریخ سخت ایران برای نسل‌های آینده نیز به یادگار بماند.

وی تصریح کرد: جامعه همواره نیازمند قهرمانانی از جنس خودش است؛ قهرمانانی دست یافتنی، همانند من، تو، همه...

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۵۵ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۶
آقای سخنگو تندیس بیش کش مطالبات معوق یکساله برسنل درمان رو برداخت کنین !! از جمله به خانواده قربانیان برسنل درمان !
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۷ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۶
تندیس می خوان چیکار؟؟! ادارات رو تعطیل میکردین مردم تو خونه ها میموندن بزرگترین هدیه به کادر درمان بود
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۳۱ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۶
البته وجه را اخر پائیز میشمارند
ببینیم بد از 4 سال مردم چه قضاوتی میکنند
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت