میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

کشورهای اوپک پلاس نشست ویدئو کنفرانسی برگزار می کنند

وزارت انرژی آذربایجان اعلام کرد نشست گروه اوپک پلاس قرار است در 6 آوریل و به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شود.
کد خبر: ۹۶۹۸۶۹
| |
3919 بازدید

به گزارش فارس به نقل از رویترز، وزارت انرژی آذربایجان اعلام کرد نشست گروه اوپک پلاس قرار است در 6 آوریل (18 فروردین) و به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شود.

به نوشته خبرگزاری ریانووستی، این وزارتخانه اعلام کرد انتظار می رود تمامی کشورهای عضو اوپک پلاس در این نشست شرکت کنند و در مورد ثبات بخشی به بازارهای نفتی بحث و گفتگو شود.

به گزارش فارس، گروه اوپک پلاس در نشست قبلی خود نتوانست بر سر کاهش بیشتر تولید به توافق برسد و توافق سه ساله کاهش تولید از هم پاشید. عربستان نیز در جنگ قیمتی با روسیه، ارائه تخفیف های بیشتر برای نفت خود و تلاش برای افزایش سهم خود از بازار را آغاز کرد.

همزمان با انتشار ویروس کرونا در جهان و کاهش تقاضا برای نفت و متوقف شدن بیشتر فعالیت‌های اقتصادی، تجاری و قرنطینه بسیاری از مردم در جهان، قیمت نفت به شدت سقوط کرد.

به دنبال این اتفاقات، قیمت نفت اوپک نیز به شدت کاهش یافت و به 17 دلار در هر بشکه رسید.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت