تایید محروميت بازیکن تراکتورسازی بابت دوپینگ + واکنش باشگاه
جلسه كميسيون استيناف آرا دوپينگ فدراسيون فوتبال براي رسيدگي به پرونده دو بازيكن متخلف برگزار شد.
به گزارش فارس، جلسه كميسيون استيناف آرا دوپينگ فدراسيون فوتبال روز گذشته به منظور رسيدگي به درخواست استيناف دو بازيكن كه قبلا توسط كميسيون بدوي رسيدگي به تخلفات دوپينگ فوتبال به دليل محرز شناخته شدن تخلف ،بازيكناني كه با محروميت هاي 2 و4 ساله رو به رو شده بودند، برگزار شد.
احمد هاشميان، رئيس كميته پزشكي فدراسيون فوتبال درخصوص برگزاري اين نشست گفت: در اين جلسه پس از بررسي مدارك ارائه شده از سوي عليرضا دغاغله بازيكن تيم تراكتورسازي تبريز و وكيل وي، كميسيون استيناف مدارك و دلايل ارائه شده را موثر تشخيص نداد و راي كميسيون بدوي در خصوص اين بازيكن را تائيد كرد كه بر اين اساس نامبرده از تاريخ 26 فروردين به مدت 2 سال از كليه فعاليت هاي رسمي در فوتبال محروم است.
وي افزود: درخصوص پرونده بازيكن دوم، با توجه به لايحه تنظيم شده توسط وكيلش ،كميسيون با دعوت مجدد از ورزشكار متهم به تخلف و وكيل وي و همچنين افسر كنترول دوپينگ ذيربط و همكار وي، جلسه اي را برگزار خواهد كرد تا مسايل مطروحه در خصوص عدول از استاندارد جمع آوري كرده را بررسي كنند.
با توجه به موارد متعدد مطروحه در اين خصوص ،كميسيون ضرورت تشكيل جلسه مجدد را اعلام كرده و مقرر شد درجلسه آتي راي كميسيون استيناف و همچنين راي نهايي وي اعلام شود.
تراكتورسازي: دوپينگ دغاغله پيش از حضور در تراكتورسازي بود
باشگاه تراكتورسازي تبريز اعلام كرد: استفاده از مواد نيروزا توسط عليرضا دغاغله مربوط به پيش از پيوستنش به تيم فوتبال تراكتورسازي بوده است.
به گزارش ايسنا، روابط عمومي باشگاه تراكتورسازي تبريز اعلام كرد: عليرضا دغاغله از 18 بهمنماه سال 88 به جمع بازيكنان تيم فوتبال تراكتورسازي تبريز پيوسته و آزمايشات نشان داده است كه انجام دوپينگ توسط اين بازيكن مربوط به دوره قبل از اين تاريخ بوده است.
اين باشگاه عنوان ميكند تاكنون 10 مورد آزمايش دوپينگ از بازيكنان تيم تراكتورسازي در ليگ گرفته شده كه تنها آزمايشي مثبت مربوط به اين بازيكن است كه تاكنون براي اين تيم در هيچ مسابقهاي به ميدان نرفته است.
نام دغاغله تنها در بازي با تيم سايپا در ليست 18 نفره تراكتورسازي قرار گرفت كه انجام آزمايش پس از آن مسابقه مويد مثبت بودن پاسخ آن شد. اين بازيكن در اسفندماه 88 نيز بر اثر تصادف دچار شكستگي از چند ناحيه از بدنش شد كه پس از آن هم تمرين نكرد.
روابط عمومي اين باشگاه عنوان كرده است دغاغله در اظهاراتش در كميته انضباطي هم گفته است كه دوپينگ را پيش از پيوستن به تيم تراكتورسازي انجام داده و اثرات آن تا مدتي در خون او باقي بوده است.


