صفحه خبر لوگوبالا تابناک

مساجد نابلس و غزه در آتش صهیونیست ها

به گزارش "تابناک" مسجد شهر "اللبن الشرقی" وافع در نابلس در شمال کرانه باختری توسط چند صهیونیست افراطی به آتش کشیده و بخش اعظم آن نابود شد. شاهدان عینی از هجوم شبانه چند یهودی متعصب به این مسجد و فرار این افراد پس از آتش زدن مسجد خبر داده اند.
کد خبر: ۹۶۸۶۴
| |
3017 بازدید
|
۱
المستقبل چاپ لبنان از آتش زدن دو مسجد در نابلس و غزه خبر داد.

به گزارش "تابناک" مسجد شهر "اللبن الشرقی" وافع در نابلس در شمال کرانه باختری توسط چند صهیونیست افراطی به آتش کشیده و بخش اعظم آن نابود شد. شاهدان عینی از هجوم شبانه چند یهودی متعصب به این مسجد و فرار این افراد پس از آتش زدن مسجد خبر داده اند.

بنابر این گزارش در روز روشن نیز بلدوزرهای رژیم صهیونیستی یک مسجد را در منطقه "الدهینیه " تخریب کردند و یک باغ زیتون متعلق به فلسطینی ها را نیز نابود کردند.

"شیخ محمد حسین" مفتی قدس در بازدید از مساجد تخریب شده گفت: در میان سکوت کشورهای مسلمان، صهیونیست ها به اموال و مقدسات مسلمانان تجاوز کرده و این موضوع عمق بی توجهی به فلسطین را نشان می دهد.

وی افزود: وقتی مسجد حضرت یوسف را می سوزانند، وقتی که به حریم مسجد خلیل الرحمن تجاوز و به خاک اسرائیل ملحق می شود، وقتی مسجد بلال بن رباح جزء آثار تاریخی یهودیان می شود و همه مسلمانان سکوت می کنند طبیعی است که باد مساجد ما توسط یهودیان به آتش کشیده شود و در آینده نیز باید شاهد جنایاتی این چنینی باشیم.

اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
United States of America
|
۰۹:۰۰ - ۱۳۸۹/۰۲/۱۶
مسلمانان بايد برند بميرند به درد چي مي خوريم والله به همه چيز مون دارن توهين مي كنند ديگه داره از مسلمان بودنم خجالت مي كشم .
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی