ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

توقف ۶۰ روزه اعزام نیروهای آمریکایی در سراسر جهان برای مهار کرونا

وزارت دفاع آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد، ارتش این کشور اعزام و فعالیت‌های نیروها را به مدت ۶۰ روز و با هدف قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا متوقف کرده اما این اقدام تاثیری بر خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان نمی‌گذارد.
کد خبر: ۹۶۸۲۲۲
| |
3029 بازدید

وزارت دفاع آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد، ارتش این کشور اعزام و فعالیت‌های نیروها را به مدت ۶۰ روز و با هدف قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا متوقف کرده اما این اقدام تاثیری بر خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان نمی‌گذارد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، وزارت دفاع آمریکا در بیانیه خود آورده است: مارک اسپر، وزیر دفاع توقف ۶۰ روزه استقرار و تحرکات نظامی را به تمامی واحدهای مدنی و نظامی برون مرزی و اعضای خانواده‌های آنها ابلاغ کرده است. این اقدام در راستای کمک به قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا و حفاظت از پرسنل نظامی و حفظ آمادگی عملیاتی ما در سراسر جهان است.

در ادامه این بیانیه همچنین آمده است، این دستور بر خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان تاثیری نمی‌گذارد.

اسپر می‌گوید: این گام برای اطمینان از این است که ما هرگز کرونا را به کشور منتقل نکرده و دیگران را مبتلا نخواهیم کرد، همچنین اقدام برای این است که تضمین کنیم ما هرگز این ویروس را بین اعضای ارتش پخش نمی‌کنیم.

رئیس پنتاگون تصریح کرد: یکی از استثناها تداوم کاهش تعداد کنونی سربازان در افغانستان خواهد بود.

پنتاگون اعلام کرده بود که ۹۴ مورد جدید از ابتلا به کرونا ویروس در میان نیروهای نظامی آمریکا ثبت شده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
مرجع جواهرات