32كشته در 94تصادف جادهاي روز گذشته
رئيس مركز كنترل ترافيك پليس راه كشور اعلام كرد: در 94 فقره تصادف مهم جادهاي دوشنبه 13 ارديبهشت ماه ، 32 نفر كشته و 120 نفر مجروح شدند.انحراف به چپ ، بي توجهي به جلو و واژگوني بيشترين عامل كشته هاي رانندگي بودند.
به گزارش فارس ، سرهنگ حسين عليشاهي گفت: در 94 فقره تصادف مهم جادهاي ديروز 27 دستگاه خودرو در تصادفات روز گذشته واژگون شدند.
وي اظهار اشت: بيتوجهي به جلو با 25 فقره در صدر علل تصادفات رانندگي ديروز قرار گرفت و پس از آن انحراف به چپ با 20 فقره و عدم رعايت حق تقدم با 15 فقره قرار دارد.
سرهنگ عليشاهي افزود: كمترين علت تصادفات را تخطي از سرعت مطمئنه با 12 فقره به خود اختصاص داده است كه ناشي از مديريت سرعت توسط پليس در جادههاست.
اين مقام پليس راه كشور گفت: بيشترين علت كشتههاي رانندگي ديروز را واژگوني، انحراف به چپ و بيتوجهي به جلو اختصاص داده است كه همگي به خطاي رانندگان بستگي دارد، در صورت رعايت قوانين و مقررات بسياري از حوادث ديروز روي نميداد و 32 انسان بيگناه نيز كشته نميشدند.


