درخواست وزیر بهداشت از فرمانده سپاه

رئیس ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا در نامه‌ای به فرمانده کل سپاه، خواستار استفاده از تجارب سردار احمد اخوان مهدوی در نظام سلامت شد.
کد خبر: ۹۶۶۴۶۴
|
۲۷ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۷:۰۸ 17 March 2020
|
20282 بازدید
|
۲

 

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، سعید نمکی وزیر بهداشت، در نامه‌ای به سرلشگر پاسدار سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، گفت: با توجه به تجارب ارزنده سردار احمد اخوان مهدوی در نظام سلامت، نامبرده را به مدت دو ماه به وزارت بهداشت، مامور نمایند.

معاون هماهنگ‌کننده نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از موافقت فرمانده‌کل سپاه با درخواست وزیر بهداشت خبر داد.

سردار علی‌اکبر پورجمشیدیان معاون هماهنگ‌کننده نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از موافقت سرلشکر سلامی فرمانده‌کل سپاه با درخواست وزیر بهداشت خبر داد.

وی افزود: فرمانده‌کل سپاه با مأمور شدن سردار اخوان معاون امداد و بهداشت نیروی زمینی سپاه به وزارت بهداشت برای کمک به مقابله با بیماری کرونا موافقت کرده است.

به گزارش تسنیم وزیر بهداشت طی نامه‌ای خطاب به فرمانده‌کل سپاه درخواست کرده بود تا سردار اخوان معاون امداد و بهداشت نیروی زمینی سپاه به‌مدت دوماه برای کمک به مقابله با کرونا به این وزارتخانه مأمور شود.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۱۸ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۷
این عدم الگوی مشخص در آمار استانی (رشد و نزول بی قاعده) بسیار نگران کننده است. اگر در رهگیری تماس مبتلایان با دیگران سردرگم هستید من می توانم موضوع را برنامه ریزی کنم (نرم افزار کامپیوتری).
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۲۵ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۷
اتحاد رمز موفقیت و پیروزی هست .
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# دیدار پوتین و ترامپ # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت