تعداد بازدید : 45583
کد خبر:۹۶۶۳۳۷
کد خبر:۹۶۶۳۳۷
90399 بازدید
نظرات: ۸
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۸ | ۱۳۹۸/۱۲/۲۷
17 March 2020
آسپرین؛

راهنمای خرید و مصرف ایمن نان در مقابل کرونا

فرآیند تهیه و مصرف نان نیز همچون دیگر اقلام می‌تواند بستر انتقال ویروس کرونا باشد. برای جلوگیری از این اقدام، چه باید کرد و چگونه نان را تهیه کرد؟ در این راهنما، طریقه صحیح را فرامی‌گیریم.
گزارش خطا
نظرات شما
انتشار یافته: ۸
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
انتشار یافته: ۸
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۲۰:۴۶
بهتر است در شرایط فعلی کارخانه های آرد را تشویق به عرضه بسته های یک کیلویی آرد 4% از طریق فروشگاه های زنجیره ای کنیم تا مردم بتوانند در فر اجاق گاز منزل نان حجیم با کیفیت بپزند.
پاسخ
ناشناس
بیش از 50 درصد مردم اجاق گاز فر دار ندارند
علی
روشهای پخت نان را در ماهیتابه آموزش دهید
فرهنگ
اتفاقا درکلیپ به گرم کردن نان در قابلمه نیز اشاره شده است.درست نگاه کن می بینی.
ناشناس
فرصت پخت نان کجا بود؟
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹ مهر ۱۳۹۹ - ۱۹:۳۴
اتفاقا فکر خوبی است بگذار خانم ها لااقل نان گرمی بدهند به شوهراشون
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۳ آبان ۱۳۹۹ - ۰۸:۳۸
سلام - من هفته ای یکبار نانوایی می رم . پارچه تمیز را کنار تختگاه تنور پهن می کنم و از نانوا خواهش می کنم نان را با انبر بدون دخالت دست روی پارچه بگذارد. خودمم بدون اینکه دست بزنم پارچه را بسته نان را به منزل می برم. در راه منزل هم نان باز هم حرارت داره و کاملا عاری از ویروس است . البته مشکلاتی داره و مسئولین نانوایی اذیت میشن .
پاسخ
ناشناس
کارشناسان توصیه میکنند همان پارچه را جایی پهن نکنید که بعداز شما دیگران باید نانشان را از روی آن صفحه بردارند.
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.