تماس تلفنی وزرای خارجه امارات و آذربایجان با ظریف

محمد جواد ظریف و المار ممدیارف، وزیران امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان بعد از ظهر امروز در گفت‌وگویی تلفنی در خصوص شیوع کرونا در منطقه و جهان و لزوم همکاری جمعی همه کشورها رایزنی و تبادل نظر کردند.
کد خبر: ۹۶۶۰۶۵
|
۲۵ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۷:۴۱ 15 March 2020
|
15041 بازدید
|
۱

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، شیخ عبدالله بن زاید آل نهیان وزیر خارجه و همکاری بین المللی امارات متحده عربی دقایقی پیش در تماس تلفنی با وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران بر همبستگی با دولت و ملت ایران در مبارزه با شیوع کرونا تاکید کرد.

ظریف نیز ضمن قدردانی از اعلام همبستگی و کمک‌های امارات، کرونا را موضوعی جهانی خواند که عزم، همکاری و همیاری همه کشورهای جهان برای شکست آن ضرورت دارد.

محمد جواد ظریف و المار ممدیارف، وزیران امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان بعد از ظهر امروز در گفت‌وگویی تلفنی در خصوص شیوع کرونا در منطقه و جهان و لزوم همکاری جمعی همه کشورها رایزنی و تبادل نظر کردند.

به گزارش ایسنا، در این گفت‌وگو وزیر امور خارجه کشورمان ضمن قدردانی از کمک‌های دولت و ملت جمهوری آذربایجان، تحریم‌های ظالمانه و یکجانبه ایالات متحده آمریکا را مانعی مهم بر سر راه مبارزه کشورمان با این ویروس خطرناک خواند و یادآوری کرد ایران و جهان این مرحله سخت را پشت سر خواهند گذاشت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۵۰ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۵
چه عجب جواد آقا پیداش شد! خیلی وقت بود غیبش زده بود و خبرشو نداشتیم!
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت