میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

سامانه بارشی امروز وارد کشور می‌شود

کارشناس سازمان هواشناسی گفت: امروز جمعه ۲۳ اسفندماه سامانه بارشی جدیدی از شمال غرب وارد کشور می‌شود که ابتدا این مناطق را در بر می‌گیرد و به تدریج گستره آن بیشتر شده و در مناطق سردسیر و مستعد موجب بارش برف خواهد شد.
کد خبر: ۹۶۵۴۸۶
| |
7673 بازدید
سامانه بارشی امروز وارد کشور می‌شود

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، امین حسین نقشینه افزود: بر اساس آخرین نقشه‌های هواشناسی از بعدازظهر امروز سامانه بارشی وارد کشور می شود و از اواخر امروز و روز شنبه در برخی نقاط شمال غرب، غرب، جنوب غرب، شمال خلیج فارس، دامنه‌های زاگرس مرکزی و ارتفاعات البرز مرکزی بارش باران گاهی با رعد و برق و وزش باد شدید موقت و در ارتفاعات نقاط سردسیر بارش برف پیش‌بینی می‌شود.

به گفته وی در این روز در برخی نقاط استان‌های خوزستان و ایلام پدیده گرد و خاک دور از انتظار نیست.

نقشینه اظهار داشت: روز یکشنبه در غرب، جنوب غرب و استان‌های واقع در دامنه‌های زاگرس مرکزی رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید موقت و در شمال غرب، دامنه‌های شمالی و جنوبی البرز، نواحی مرکز و شرق کشور بارش پراکنده و وزش باد شدید موقت پیش‌بینی می‌شود.

وی ادامه داد: طی روزهای دوشنبه و سه‌شنبه در نوار شمالی کشور بارش باران، گاهی رعد و برق و وزش باد شدید موقت و در ارتفاعات بارش برف پیش‌بینی می‌شود، ضمن اینکه در روز دوشنبه در نواحی مرکزی و شرقی کشور بارش پراکنده رخ خواهد داد.

نقشینه گفت: شمال خلیج فارس نیز روز دوشنبه مواج است.

افزایش ابر در تهران

کارشناس سازمان هواشناسی افزود: امروز تهران کمی ابری و غبار محلی در بعدازظهر، افزایش ابر، گاهی وزش باد و در شب کمی ابری تا نیمه ابری گاهی وزش باد خواهد بود، کمینه دمای امروز صبح پایتخت ۱۲ درجه بالای صفر بود و بیشینه دمای امروز تهران به ۲۳ درجه بالای صفر خواهد رسید.

نقشینه گفت: کرمان با دمای ۳ درجه زیر صفر و اهواز ۳۰ درجه بالای صفر به ترتیب سردترین و گرمترین مراکز استانی کشور در ۲۴ ساعت گذشته بودند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت
آخرین اخبار