ته چین؛

طرز تهیه چکدرمه

کد خبر: ۹۶۴۸۳۴
تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۰ 11 March 2020
تعداد بازدید : 6582
بازدید 13962
۱
«چکدرمه»، «چگیدرمه» یا «چکیدرمه» مشهورترین غذای ترکمنی است که بنا به روایتی بیش از هزار سال قدمت دارد و به صورت پلو طبخ و سرو می‌شود. دستورپخت این غذای محلی را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
سلام،متاسفانه اشتباهات بزرگی داره این طرز تهیه،به طور مشخص استفاده از زرد چوبه،فلفل و بخصوص زعفران که کلا طعم چکدرمه رو عوض میکنه،هم چنین طرز تلفظ نام غذا توسط خانم اشپز هم غلط است،.امیدوارم با مراجعه به مراجع معتبر رفع اشکال بشه،با تشکر