تعداد بازدید : 6583
کد خبر:۹۶۴۸۳۴
کد خبر:۹۶۴۸۳۴
14454 بازدید
نظرات: ۱
ته چین؛

طرز تهیه چکدرمه

«چکدرمه»، «چگیدرمه» یا «چکیدرمه» مشهورترین غذای ترکمنی است که بنا به روایتی بیش از هزار سال قدمت دارد و به صورت پلو طبخ و سرو می‌شود. دستورپخت این غذای محلی را در تابناک فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
صلاح الدین گل محمدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۸ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۲
سلام،متاسفانه اشتباهات بزرگی داره این طرز تهیه،به طور مشخص استفاده از زرد چوبه،فلفل و بخصوص زعفران که کلا طعم چکدرمه رو عوض میکنه،هم چنین طرز تلفظ نام غذا توسط خانم اشپز هم غلط است،.امیدوارم با مراجعه به مراجع معتبر رفع اشکال بشه،با تشکر
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟