بازدید 9911
۳

چگونه «گوشت» را از آلوده شدن به کرونا حفظ کنیم؟

کد خبر: ۹۶۴۷۱۲
تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۷:۵۱ 09 March 2020

دانشکده بهداشت و مؤسسه ملی تحقیقات سلامت راهنمای چگونگی استفاده از انواع گوشت و جلوگیری از آلوده شدن به کرونا را منتشر کرد.

به گزارش فارس، شواهد موجود حاکی از آن است که ویروس کرونا 2019، در بازار غذاهای دریایی شهر ووهان چین در جایی که گوشت‌های آلوده و خام حیوانات وجود داشته است، به انسان منتقل شده است؛ حال پرسش این است که احتمال آلودگی گوشت به ویروس کرونا چقدر است؟

دانشکده بهداشت و موسسه ملی تحقیقات سلامت دانشگاه راهنمای چگونگی استفاده از انواع گوشت را منتشر کردند.

شواهدی در دست است که نشان می‌دهد، احتمال ابتلا از طریق گوشت و با شیر حیوانات بیمار، در سایر اعضای خانواده ویروس کرونا وجود دارد. ابتلا می‌تواند در هنگام پاک کردن و خرد کردن گوشت حیوان بیمار و پخش شدن قطرات خونی آلوده و ورود به بینی، چشم و دهان فردی که با آن مواجه می‌شود باشد.

اگر گوشت حیوان سالم هم در معرض ترشحات آلوده به ویروس فرد بیمار قرار بگیرد می‌تواند با تماس با فرد سالم به گوشت آلوده و سپس دست زدن به بینی، چشم و دهان منجر به بیماری شود.

ویروس کرونا در گوشت حیوان بیمار و با گوشت حیوان سالم آلوده شده با ویروس، پس از پخت در دمای بالای 70 درجه سانتیگراد و بالاتر از بین می‌رود و دیگر خطر بیماری زایی ندارد. خانواده ویروس‌های کرونا نسبت به سرما و انجماد قوی هستند و حتی در دمای منفی 20 درجه سانتیگراد باقی می‌مانند.

با رعایت نکات زیر در هنگام فرآوری و طبخ گوشت، خطری برای ابتلا به کرونا از طریق گوشت آلوده وجود ندارد:

1- شستن کامل دست‌ها با آب و صابون و ضدعفونی کردن تمامی سطوح نظیرتخته گوشت، چاقو و سطح آشپزخانه قبل و بعد از فرآوری گوشت.( پاک کردن، شستن، خرد کردن و بسته بندی)

2- جداسازی محل قرار دادن گوشت‌های خام و غذاهای پخته و استفاده از ظروف دربسته برای نگهداری هر یک از مواد.

3- پخت گوشت در دمای 70 درجه و بالاتر به صورتی که گوشت کامل مغز پخت شود. پیشنهاد می‌شود از دماسنج استفاده شود.

4- عدم استفاده از گوشت حیوانات بیمار و یا مشکوک به بیماری و یا حیواناتی که مرده‌اند.

5- عدم استفاده از گوشت‌های خام و نیم پز.

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
خرید چیلر
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳
گوشت کجابودبابا
پرسش:
آیا کسی میداند مثلا یک لیتر شیر و یا یک کیلو گوشت که واحدی برای خرید آنها میباشد در دستگاه میکرووله بمدت سه دییقه و توان ۳۰۰ وات بگذاریم، کلیه ویروس ها و باکتری های آنها اعم از مضر و مفید از بین نخواهند رفت؟
من آنرا در مورد شیشه های مربا بکار میگیرم و پس از حتی ۲ سال از کپک زدن تاکنون در امان بوده اند.
چرا رسانه ها دستگاه میکرو وله را که هم خرج گندزدایی کردن آن ارزان و در بیش از ۵۰٪ خانواده ها موجود است(حدس) را بخاطر سرعت در گند زدایی، کم کاربودن و راحت تر بودن پیشنهاد نمیکند که پس از کنترل نتیجه چند آزمایش توسط گوشت، سبزی، نان، انواع خوراکی هایی که بسته بندی فلزی ندارند را باطلاع هموطنان برسانند.
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # حماس # توماج صالحی # خیزش دانشجویان ضد صهیونیست
آخرین اخبار