میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

پادشاه سعودی وزیر اقتصاد عربستان را برکنار کرد

سلمان بن عبدالعزیز پادشاه عربستان سعودی روز پنجشنبه «محمد التویجری» وزیر اقتصاد و برنامه ریزی این کشور را برکنار کرد.
کد خبر: ۹۶۳۹۹۹
| |
9063 بازدید
پادشاه سعودی وزیر اقتصاد عربستان را برکنار کرد

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از خبرگزاری رسمی عربستان سعودی (واس)، پادشاه عربستان سعودی همچنین طی فرمانی، «محمد الجدعان» وزیر کنونی دارایی را با حفظ سمت جایگزین التویجری کرد.

بر اساس این گزارش، التویجری مشاور دیوان پادشاهی عربستان سعودی شده است.

خبرگزاری سعودی اشاره ای به دلیل این تغییر و تحولات در وزارت اقتصادی این کشور نکرده است.

این تغییرات درحالی انجام شده است که شیوع ویروس کرونا روندهای حاکم بر بازارهای نفت، انرژی و بورس و حرکت دریانوردی و سرمایه‌گذاری را تغییر داد و محاسبات اقتصادی کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس را به هم ریخت.

صادرات نفتی عربستان حدود ۱۰.۴ درصد و درآمدهای نفتی هم به میزان ۱۴ درصد کاهش یافته است. بورس عربستان هم اگرچه طی دو روز گذشته با افزایش قیمت روبرو شد اما در روزهای نخست هفته به میزان ۵۷ میلیارد دلار زیان دیده است. پس از تصمیم عربستان برای جلوگیری از ورود زائران و گردشگران به این کشور، میزان گردشگران هم به میزان ۸۰ درصد کاهش یافته است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت