ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پیشنهاد برخی اعضای کمیسیون تلفیق به دولت برای پرداخت «یارانه کرونا»

عضو کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۹۹ مجلس از پیشنهاد برخی از اعضای این کمیسیون به دولت برای پرداخت یارانه کرونا به برخی استان‌ها خبر داد.
کد خبر: ۹۶۳۰۱۹
| |
4249 بازدید
|
۱

جبار کوچکی نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت با یادآوری پیشنهاد برخی اعضای کمیسیون تلفیق به دولت برای پرداخت یارانه به استان‌های درگیر با کرونا، گفت: نزدیک یک ماه است کارگران بیکار و کارخانجات تعطیل شده‌اند و مشاغل زیادی تحت تاثیر این ویروس قرار گرفتند.

عضو کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال 99، افزود: بنابراین با توجه به شیوع بیماری کرونا در برخی شهرها مانند قم، رشت و تهران و تحت تاثیر قرار گرفتن برخی مشاغل در شهرهایی که به عنوان کانون اصلی این ویروس بودند در نشست کمیسیون تلفیق پیشنهاد دادیم دولت یارانه‌ حمایتی پیش‌بینی کند.

وی ادامه داد: بر اساس ماده 8 قانون هدفمندی یارانه‌ها دولت می‌تواند بسته‌های حمایتی را به واحدهای تولیدی، صنعتی و خدماتی ارائه و به گونه ای عمل کند که بتواند به افرادی که با مشکل مواجه شدند دو تا سه ماه یارانه پرداخت کند تا از این بحران رد شوند.

نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: دولت می تواند از محل تبصره 14 و همچنین 15 هزار میلیاردی که به منظور حمایت از افراد نیازمند غیر از کمیته امداد و بهزیستی پیش‌بینی کرده برای حمایت از مشاغلی که تحت تاثیر قرار گرفتند استفاده کند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
رضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۳ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۲
درودخدا براین نماینده
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟