راهپیمایی ده ها هزار نفر در جمهوری چک

ده‌ها هزار تن از مردم جمهوری چک در پایتخت این کشور علیه "اندره بابیش" نخست وزیر کشورشان به خیابان آمدند و دست به راهپیمایی زدند.
کد خبر: ۹۶۳۰۱۸
| |
8158 بازدید
راهپیمایی ده ها هزار نفر در جمهوری چک

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، ده‌ها هزار تن از مردم پایتخت جمهوری چک عصر یکشنبه علیه "اندره بابیش" نخست وزیر کشورشان به خیابان آمدند و دست به راهپیمایی زدند.

شرکت کنندگان در این راهپیمایی با شعارهای" این کافیست"وارد مرکز شهر پراگ شده و در مقابل کاخ ریاست جمهوری تجمع کردند.

برگزار کنندگان این راهپیمایی از گروه یک میلیون لحظه برای دمکراسی " نخست وزیر میلیاردر خود را متهم می‌کنند که بر قوه قضاییه و دیگر ادارات دولتی و مطبوعات فشار سیاسی وارد می‌کند.

اواسط ماه نوامبر نیز بیش از دویست و پنجاه هزار تن از مردم شهر پراگ علیه نخست وزیر این کشور دست به راهپیمایی زدند و خواستار برکناری او از قدرت شدند.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# دیدار پوتین و ترامپ # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت