خروج الکل از برخی شهرها ممنوع شد

رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی آبادان‌ گفت: خروج الکل از شهرهای آبادان، خرمشهر و شادگان به منظور تامین نیاز شهروندان، ممنوع شد.
کد خبر: ۹۶۲۸۸۳
| |
12411 بازدید
|
۱
خروج الکل از برخی شهرها ممنوع شد

 

به گزارش تابناک به نقل از ایلنا،‌ شکرالله سلمان‌زاده در خصوص آخرین آمار از مبتلایان به کرونا ویروس در شهرهای آبادان، خرمشهر و شادگان اظهار کرد: از ابتدای اسفندماه تاکنون ۱۳۰ نفر مشکوک به ویروس کرونا در بیمارستان‌های آبادان، خرمشهر و شادگان بستری شده اند که از این تعداد ۶۹ نفر آنها با حال عمومی خوب ترخیص شده‌اند.

وی افزود: از ۶۱ نفر بستری در بیمارستان های منطقه، آزمایشِ کرونا ویروسِ تنها سه نفر مثبت اعلام شده است.

سلمان‌زاده تاکید کرد: ممنوعیت خروج الکل به کارخانجات موجود در منطقه تا زمان اشباع نیاز شهروندان، با دستور دانشگاه علوم پزشکی آبادان ابلاغ شد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۳
انتشار یافته: ۱
سیدمحسن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۵۴ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۱
الکل نمیدن باید دانشمندان هر منطقه توخونه الکل درست کنن
برچسب منتخب
# مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت