مشاور هواشناسی: رابطه گناه با بلایای طبیعی
حجت الاسلام ابراهيم بهاري معتقد است پديدههايي مانند قحطي، خشكسالي، زلزله، سيل، بارش باران و برف فراوان در زماني غير از موقع طبيعي كه موجبات ضرر و زيان را فراهم ميكند از آثار گناه در جامعه است.
به گزارش ایلنا او تصريح كرد: البته بايد به اين نكته توجه داشت كه فقط زنان نيستند كه بايد عفاف و حجاب را رعايت كنند، بلكه كميته صيانت از حقوق شهروندي كه در سازمانها راهاندازي ميشود. وظيفهاش دفاع از حقوق همه پرسنل است و تذكرات و تشويقهاي مربوط به حجاب و عفاف هم زنان و هم مردان را شامل ميشود.
مشاور فرهنگي و امور ايثارگران سازمان هواشناسي در پاسخ به اين سئوال كه آيا گسترش بدحجابي و گناه در كشور ميتواند به افزايش بلاياي طبيعي مانند سيل و زلزله كمك كند يا خير؟، گفت: همانگونه كه رئيسجمهوري نيز در اين رابطه گفتهاند، افزايش گناه با افزايش بلاياي طبيعي ارتباط مستقيم دارد.
مشاور فرهنگي و امور ايثارگران سازمان هواشناسي اظهار كرد: چند سال پيش كه زلزله مهيبي در تركيه اتفاق افتاد به دليل افزايش گناه در اين كشور بود.
چرا این زلزله فقط برساکنین گناهکار منطقه (باریکه خطی ازژاپن ونپال تا یونان) نازل می شودوگناهکاران سایر مناطق چراعقوبت نمی شوند؟چرا این مناطق زلزله خیز کل ایران دربرمی گیرد پس خداوند می دونسته که این مردم مناطق زلزله خیز بخوصوص مردم ایران وترکیه حتما گناه خواهندکرد.درضمن اقای مشاور هوازلزله در زمین اتفاق می افتد نه در هوا!
واییییییییییییییییییی مردم بم عجب گناه کارایی بودنا!!!!!!!!!!!!!!!!
کاش از ایشون راجع به زلزله بم و رودبار هم سوال میشد... من فکر میکنم مراجع که از ایشون جایگاه بالاتری دارن اینطور صحبت نمیکنند
1- چرا تا بحال اروپا و آمريكا زير رو نشدند؟
2- چرا ژاپن با اين همه زلزلهاي كه در آن ميايد و اين همه گناه انجام ميدهند و حتي بت ميپرستند چگونه تلفات انساني نميدهند؟
و . . .
تو را بخدا انقدر از روي. . . حرف نزنيد و به فكر چاره در برابر حوادث طبيعي باشيد.





