میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

تخریب عمارت رئیس‌التجار در نیشابور

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نیشابور گفت: به رغم اینکه بار‌ها تلاش کردیم و جلوی تخریب بنای ارزشمند و تاریخی عمارت رئیس‌التجار در این شهر را گرفتیم، اما صاحبان این ملک در روز انتخابات که همه مشغول فرآیند رآی‌گیری بودند، اقدام به تخریب این ملک نمودند.
کد خبر: ۹۶۲۳۰۰
| |
11735 بازدید

تخریب عمارت رئیس‌التجار در نیشابور

به گزارش «تابناک»، محمد اسماعیل اعتمادی در گفتگو با ایسنا اظهار کرد: اگرچه تلاش‎های بسیاری شد تا این عمارت در میراث ملی به ثبت برسد، اما صاحبان ملک مخالفت کردند و اجازه ثبت آن را ندادند.

وی ادامه داد: این افراد به دنبال این هستند که با تخریب ملک به جای آن مرتفع سازی کنند، که از شهرداری درخواست داشتیم در صدور پروانه سخت‌گیری داشته باشد تا در آینده شاهد تخریب این بنا‌های ارزشمند تاریخی نباشیم.

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نیشابور افزود: صبح امروز با صدور مجوز از سوی شهرداری نخاله‎های این عمارت تاریخی که در روز انتخابات تخریب شده بود به مکان دیگری منتقل گردید.

وی با بیان اینکه عمارت رئیس‌التجار مربوط به دوران پهلوی اول بوده است، مطرح کرد: حیاط مرکزی، دو عمارت شرقی و غربی و آجر کاری تزئینی بسیار زیبا از مشخصه‎های این بنای زیبا بود.

اعتمادی عنوان کرد: اگرچه این بنا فرسوده و حتی برخی مکان‌های آن تخریب شده بود، اما می‎شد آن را مرمت کرد، تاکنون از مجموع ۵۰۰ اثر و محوطه تاریخی شهرستان نیشابور ۱۱۵ اثر در فهرست آثار ملی ایران ثبت شده‌اند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات