ته چین؛

دستور پخت کیک یزدی

کد خبر: ۹۶۱۳۱۳
تاریخ انتشار: ۰۶ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۰ 25 February 2020
تعداد بازدید : 84148
بازدید 117022
۲
کیک یزدی نوعی شیرینی بومی یزد در مرکز ایران است و بیشتر در خود استان یزد برای پذیرایی در مراسم‌ها از جمله مراسم‌های مذهبی از آن استفاده می‌کنند. طرز تهیه این کیک را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
سلام
کیک یزدی ظاهری متفاوت با کیک آموزش داده شده دارد.
آخرش کیک یزدی خودت بود یا از مغازه گرفتی؟