تمهیدات مجلس برای جلوگیری از شیوع کرونا

کنترل دمای‌بدن نمایندگان در مبادی ورودی مجلس

در حالی که فردا (دوشنبه، ۵ اسفند) جلسه علنی مجلس بعد از سه هفته تعطیلی برگزار می‌شود، قرار است تمهیداتی پیشگیرانه از کروناویروس از جمله کنترل درجه حرارت بدن نمایندگان در مبادی ورودی مجلس در نظر گرفته شود.
کد خبر: ۹۶۱۲۵۲
| |
14493 بازدید
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، روابط عمومی مجلس در اطلاعیه‌ای خطاب به نمایندگان اعلام کرد: «نظر به شرایط خاص کشور در مواجهه با بیماری کرونا و به‌منظور مقابله با شیوع این بیماری تمهیداتی پیشگیرانه، من‌جمله کنترل درجه حرارت بدن شما در مبادی ورودی مجلس در نظر گرفته شده است؛ لذا اهتمام به همکاری همه بزرگواران در اجرای این پروتکل ضرورت دارد.»

این در حالی‌است که برخی نمایندگان به‌دلیل شیوع ویروس کرونا خواستار تعطیلی جلسات مجلس شده بودند.

گفتنی است، مجلس شورای اسلامی سه هفته گذشته به‌دلیل برگزاری انتخابات مجلس یازدهم، جلسه علنی نداشت.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
مرجع جواهرات
الی گشت