صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

سالانه بيش از 10 پلنگ در ايران کشته مي‌شوند

اين مقام ارشد سازمان حفاظت محيط زيست در پاسخ به اينکه آيا کشتار پلنگها در کشور از سوي سازمان محيط زيست جدي گرفته مي شود، افزود: کشتار پلنگها طبيعي است، پلنگ به راحتي در روز ديده نمي شوند و شبها دنبال طعمه است اما تعدادي از آنها توسط افراد مسموم مي شوند و يا با خودروها تصادف مي کنند.
کد خبر: ۹۶۰۱۷
| |
1994 بازدید

معاون محيط طبيعي سازمان محيط زيست ايران از کشته شدن سالانه 10 تا 12 پلنگ در کشور به دلايل متعدد خبر داد.

محمد باقر صدوق در گفتگو با مهر، جمعيت پلنگ ايران برابر آمار گروه گربه سانان "IUCN" را نزديک به 900 قلاده دانست و افزود: اين آمار بسيار خوبي است و به لحاظ کشتار سالانه پلنگها ما يکي از غني ترين کشورها از لحاظ تعداد پلنگ هستيم.

اين مقام ارشد سازمان حفاظت محيط زيست در پاسخ به اينکه آيا کشتار پلنگها در کشور از سوي سازمان محيط زيست جدي گرفته مي شود، افزود: کشتار پلنگها طبيعي است، پلنگ به راحتي در روز ديده نمي شوند و شبها دنبال طعمه است اما تعدادي از آنها توسط افراد مسموم مي شوند و يا با خودروها تصادف مي کنند.

معاون سازمان حفاظت محيط زيست در مورد ببرهاي معاوضه شده با پلنگهاي ايراني اظهار کرد: گزارشهايي مبني بر باغ وحشي بودن ببرهاي روسي شنيده مي شود ولي روسها مي گويند ببرها را از طبيعت گرفته اند و به لحاظ ژنتيکي سالم هستند. البته وضعيت پلنگهاي ايراني که به روسها داده شده هم قابل بررسي است.

اين متخصص محيط زيست اضافه کرد: مطالعات ژنتيکي نشان داده که ببرهاي آموري يا سيبري با ببرهاي مازندران تفاوتي ندارند و همه از خانواده هيرکاني هستند و اين بحث تبادل ببر و پلنگ و شير و گونه هاي ديگر کاري در حال انجام و براي احياي حيات وحش ايران است، چرا که امسال سال تنوع زيستي است و اين تلاش به اين منظور است.

با اين حال حيات وحش ايران در حالي طي يک ماه اخير روزهاي بدي را با شکار سه پلنگ ايراني به دليل ناامني زيستگاههاي سياهکل در گيلان و درود در لرستان سپري مي کند که سازمان محيط زيست بي توجه به اين کشتار بيرحمانه زيستگاه هاي پلنگ را به حال خود رها کرده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟