اعضای ناتو جای نیرو‌های آمریکا در عراق را پر می‌کنند

وزیر دفاع آمریکا پنجشنبه گفته برخی از اعضای ائتلاف ناتو قرار است جای نیرو‌های آمریکا در عراق را پر کنند.
کد خبر: ۹۵۸۷۷۹
| |
8811 بازدید
اعضای ناتو جای نیرو‌های آمریکا در عراق را پر می‌کنند
به گزارش تابناک به نقل از فارس، «مارک اسپر»، وزیر دفاع آمریکا امروز پنجشنبه گفته این کشور با ناتو برای گسترش عملیات‌های نظامی در عراق به توافق رسیده است.

او گفت که سران کشور‌های ناتو توافق کرده‌اند در خاورمیانه اقدامات بیشتری انجام دهند. وی اضافه کرد آمریکا از سایر اعضای ناتو تعهداتی دریافت کرده تا آن‌ها جای خالی نیرو‌های آمریکا در عراق را پر کنند.

اسپر که در جمع خبرنگاران حضور داشت در بخش دیگری از سخنانش به مذاکرات میان آمریکا و طالبان پرداخت.

وزیر دفاع آمریکا گفت: «ایالات متحده و طالبان، طرحی برای کاهش هفت روزه خشونت پیشنهاد کرده‌اند. من امروز برای رایزنی با متحدانمان درباره این طرح اینجا هستم. ما دیدار‌های دوجانبه و جمعی اثربخشی درباره مسیر رو به جلو برگزار کرده‌ایم.»

او در پاسخ به این سوال که آیا فکر می‌کند هفت روز برای پیشبرد مذاکرات صلح با طالبان کافی است گفت: «نظر ما این است که فعلاً ۷ روز کافی است.»
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت