صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
ابراهيم‌زاده:

تيمي از خليج فارس به برتري رسيد!

سرمربي ذوب آهن با اشاره به مسايل فني مسابقه گفت: نيمه اول خوب نبوديم زيرا يك سري جابه‌جايي در تيم داشتيم و هدف تاكتيكي را تغيير داده بوديم؛ اما با تغييراتي كه در نيمه دوم انجام داديم بهتر ظاهر شديم. هدف ما ارسال توپ‌هاي بلند به پشت دفاع بود تا بازيكنان حريف را خسته كنيم. الاتحاد هم خوب بازي كرد؛ اما شهاب گردان درواز‌ه‌بان تيم به ما كمك زيادي كرد و ساير بازيكنان نيز وظايفشان را به خوبي انجام دادند.
کد خبر: ۹۵۸۵۰
| |
2316 بازدید
|
۴

سرمربي تيم فوتبال ذوب آهن اصفهان گفت: امروز تيمي از خليج هميشه فارس مقابل نماينده عربستان به برتري رسيد.

به گزارش فارس، منصور ابراهيم زاده پس از برتري يك بر صفر برابر الاتحاد عربستان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: اين پيروزي را به مردم ايران تبريك مي‌گويم. يادمان نمي‌رود كه خليج هميشه فارس جزئي از تاريخ و زندگي ما ايراني‌هاست و امروز پرچم خليج هميشه فارس را ديديم؛ اما براي اين مسئله بايد سازماندهي داشته باشيم!

وي ادامه داد: ناظر كنفدراسيون فوتبال آسيا در ابتداي مسابقه به بنر خليج فارس ايراد گرفت و بازي را متوقف كرد؛ اما در جريان بازي زماني كه تماشاگران شعار دادند و يا بعد از گلزني بنر خليج فارس را نشان دادند همه ديدند كه تيمي از خليج هميشه فارس گل زده و به برتري رسيده است!

وي ادامه داد: توقف بازي به سود حريف بود و تمركز را از بازيكنان ما مي‌گرفت؛ اما در جريان مسابقه كه پرچم خليج فارس به اهتزاز درآمد زيبا بود.

سرمربي ذوب آهن با اشاره به مسايل فني مسابقه گفت: نيمه اول خوب نبوديم زيرا يك سري جابه‌جايي در تيم داشتيم و هدف تاكتيكي را تغيير داده بوديم؛ اما با تغييراتي كه در نيمه دوم انجام داديم بهتر ظاهر شديم. هدف ما ارسال توپ‌هاي بلند به پشت دفاع بود تا بازيكنان حريف را خسته كنيم. الاتحاد هم خوب بازي كرد؛ اما شهاب گردان درواز‌ه‌بان تيم به ما كمك زيادي كرد و ساير بازيكنان نيز وظايفشان را به خوبي انجام دادند.

وي افزود: در ابتداي مسابقات مي‌گفتند كه افتخار ذوب آهن اين است كه با تيم‌هايي نظير بنيادكار و الاتحاد عربستان بازي مي‌كند اما نشان داديم كه توانايي‌هاي ما بسيار بالاتر از اين حريفان است. هر چند بازيكنان تيم بايد بدانند ليگ برتر هنوز تمام نشده است و دقت لازم را داشته باشند.
ابراهيم‌زاده در مورد مصاحبه نكردنش با رسانه‌ها گفت: به دليل اينكه نمي‌خواستم تمركزم از بين برود فقط قبل از مسابقه و امشب مصاحبه كردم. بايد از دكتر براتي مدير كارخانه و مدير عامل باشگاه تشكر كنم.

وي در مورد اينكه احتمال دارد تيمي از ايران قهرمان شود گفت: براي قهرماني بايد برنامه ريزي مناسبي داشته باشيم و همه مجموعه كمك كنند. نبايد فقط از تيم انتقاد شود و بايد راه‌حل هم در كنار انتقاد ارائه كرد و تشويق بيشتر از انتقاد باشد.

ابراهيم‌زاده تاكيد كرد: زماني كه خلعتبري را تعويض مي‌كنم مي‌گويند اين بازيكن هنگام تعويض سرش را تكان داد؛ اما كسي نمي‌گويد اين بازيكنان دو سه سال است كه استراحت نكرده‌اند. بايد حرفه‌اي فكر كنيم و انرژي مثبت بدهيم.

مربي سابق تيم ملي در مورد نتايج ضعيف تيم‌هاي ايراني برابر باشگاه‌هاي اماراتي و درخشش برابر تيم‌هاي عربستاني اظهار داشت: تيم ذوب آهن در اصفهان الوحده امارات را شكست داد اما در امارات به دليل مصدوميت و غيبت چند بازيكن به اين تيم باختيم، آن هم بر اثر يك گل اتفاقي بود. استرس يكي از دلايل نتيجه نگرفتن تيم‌هاست، به عنوان مثال سپاهان شب گذشته به دليل استرس زياد نتوانست نتيجه لازم را بگيرد اما در مقابل، تيم‌هاي اماراتي استرس كمتري داشتند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۴
qwhekymu
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۵۹ - ۱۳۹۰/۰۲/۲۰
20
sjxfbdrj
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۵۹ - ۱۳۹۰/۰۲/۲۰
20
rjhfjlul
|
Netherlands
|
۱۰:۵۲ - ۱۳۹۰/۰۳/۲۱
20
tcpbhjmm
|
Netherlands
|
۱۰:۵۳ - ۱۳۹۰/۰۳/۲۱
20
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟