میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

علت مرگ یک زندانی در زندان رجایی‌شهر مشخص شد

کد خبر: ۹۵۷۸۵۳
| |
7329 بازدید
|
۱

دوربین‌های مداربسته زندان رجایی شهر علت مرگ یک زندانی را فاش کرد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، روز دوازدهم بهمن ماه زندانی «م. ع» که به جرم آدم‌ربایی، سرقت مقرون به آزار و عمل منافی عفت عمومی به ۷ سال حبس محکوم شده و از بهمن ماه سال ۹۳ تحمل حبس می‌کرد، به علت شتاب در راه رفتن به سوی فروشگاه هواخوری، تعادلش را از دست داده و با شدت به زمین خورد.

بنا به این خبر، با اعزام فوری این زندانی به بیمارستان زندان و معاینه توسط پزشک اورژانس مشخص شد وی در همان لحظات اولیه بر اثر شدت ضربه به سر، جان خود را از دست داده است.

با اعلام خبر فوت این زندانی به بازپرس کشیک قتل، وی بلافاصله در زندان حضور یافته، ضمن بررسی صحنه حادثه، کنترل دقیق دوربین‌های مداربسته و اخذ اظهارات زندانیان دیگر و نظریه پزشک اورژانس، دستور انتقال جسد به پزشکی قانونی را صادر کرد.

همچنین بنا به این خبر، با تأیید علت مرگ توسط پزشکی قانونی، جسد متوفی برای امور تدفین تحویل خانواده اش شد. لوح فشرده لحظات بروز این حادثه در اختیار مقامات قضائی قرار دارد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Switzerland
|
۲۰:۴۸ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۰
اصلا منطقی به نظر نمیاد این دلیل
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت