ترامپ از اخراج الکساندر ویندمن دفاع کرد

رئیس‌جمهوری ایالات متحده از تصمیمش مبنی بر اخراج عالی‌رتبه‌ترین کارشناس امور اوکراین در کمیته امنیت ملی کاخ سفید دفاع کرد.
کد خبر: ۹۵۷۷۱۹
| |
8120 بازدید
به گزارش تابناک به نقل از ایلنا به نقل از پایگاه اینترنتی کنگره آمریکا، «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهوری ایالات متحده، امروز -‌شنبه- از تصمیمش مبنی بر اخراج «الکساندر ویندمن»، عالی‌رتبه‌ترین کارشناس امور اوکراین در کمیته امنیت ملی کاخ سفید دفاع کرد.

ترامش در پیامی توئیتری نوشت: «راستش، او را نمی‌شناسم و هیچ‌گاه او را ندیده‌ام و با او حرف نزده‌ام. اما او بسیار سرکش بود و محتوای گفت‌وگوی محشر من با رئیس‌جمهوری اوکراین را به‌شکلی غلط گزارش داد و رئیسش نیز گزارش بسیار بدی درباره او داده بود. او گفته بود که ویندمن قاضوت بسیار بدی دارد و از دستورات پیروی نمی‌کند و اطلاعات را به بیرون می‌دهد.»

وی در ادامه افزود: «به عبارت دیگر، ویندمن اخراج شد.»

ترامپ همچنین «گوردون ساندلند» سفیر آمریکا در اتحادیه اروپا را از سمتش برکنار کرده است.
اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی