صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پهپادهایی در نزدیکی پایگاه حمیمیم در سوریه ساقط شدند

ارتش روسیه امروز (یکشنبه) اعلام کرد، پهپادهایی را در نزدیکی پایگاه هوایی حمیمیم در سوریه که از سمت منطقه ادلب به پرواز درآمده بودند، ساقط کرد.
کد خبر: ۹۵۶۳۱۱
| |
2699 بازدید

ارتش روسیه امروز (یکشنبه) اعلام کرد، پهپادهایی را در نزدیکی پایگاه هوایی حمیمیم در سوریه که از سمت منطقه ادلب به پرواز درآمده بودند، ساقط کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، یوری بورنکوف، فرمانده مرکز آشتی روسیه در پایگاه حمیمیم سوریه اعلام کرد، پهپادهایی در نزدیکی پایگاه هوایی حمیمیم روسیه در سوریه که از سمت منطقه کاهش تنش ادلب به پرواز درآمده بودند، ردگیری و سرنگون شدند.

در بیانیه این مرکز آمده است: اول فوریه حدود ساعت ۱۱ شب به وقت مسکو، تجهیزات کنترل حریم هوایی پایگاه حمیمیم هواپیماهای بدون سرنشینی را شناسایی کرد که از سمت منطقه کاهش تنش در ادلب که تحت کنترل یگان‌های مسلح غیر قانونی است، شلیک شده بود.

براساس این بیانیه، تجهیزات جنگ‌افزار الکترونیک این پایگاه هوایی تمامی این پهپادها را شناسایی و با مختل کردن سیستم‌های کنترلشان، آن‌ها را ساقط کردند. هیچگونه تلفات یا خساراتی پس از این حمله در این پایگاه ثبت نشده است و این پایگاه اکنون در وضعیت عادی فعالیت دارد.

تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات