اعلام آمادگی چند وزارتخانه برای رفتن از پایتخت
معاون اول رئیس جمهور با اشاره به ابلاغ مشوق های انتقال جمعیت از تهران به دیگر مناطق كشور، از آمادگی چند وزارتخانه برای استقرار در استان های نزدیك تهران خبر داد.
محمدرضا رحیمی امروز در حاشیه همایش ملی معرفی كارگران و گروه های كار نمونه در گفتگو با خبرنگاران، از تشكیل كارگروهی در این زمینه خبر داد و افزود: مشوق ها برای متقاضیان انتقال از تهران به دیگر شهرها تعریف و برخی هم ابلاغ شده است.
معاون اول رئیس جمهور با بیان اینكه مشوق های دیگر هم به تدریج ابلاغ می شود، گفت: مشوق ها به همه قشرهایی كه بنا به تمایل خود از تهران منتقل شوند تعلق می گیرد، اما اعمال این مشوق ها برای برخی دستگاه های دولتی لازم الاجراست و كارمندان و بازنشستگان را شامل می شود.
رحیمی با اشاره به فواید كاهش جمعیت تهران افزود: با توجه به احتمال وقوع حوادث طبیعی در تهران، حفاظت از شهروندان مستلزم كاهش جمعیت این شهر است.


