بازدید 10567

موسسات کنکوری بالاخره در تور مالیات افتادند

موسسات کمک آموزشی و کنکور که اقدام به انتشار کتاب های کمک آموزشی و کنکور می کنند و بعضی درآمدهای میلیاردی دارند و تاکنون مالیات پرداخت نمی کردند، با مصوبه دیروز مجلس موظف به پرداخت مالیات شدند.
کد خبر: ۹۵۵۰۸۰
تاریخ انتشار: ۰۸ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۸:۲۴ 28 January 2020

به گزارش «تابناک» به نقل از روزنامه خراسان، در حالی که کارمندان و کارگران قبل از دریافت حقوق، مالیات خود را پرداخت می کنند، هستند برخی مشاغل یا فعالیت ها که در عین درآمدهای بالا، تاکنون معاف از مالیات بوده اند.در همین زمینه، چندی است که بحث معافیت های مالیاتی در فضای مجازی میان کارشناسان داغ است؛ به خصوص درباره هنرمندان و سلبریتی ها که با درآمدهای میلیاردی، از پرداخت مالیات معاف هستند.

شاید تعجب کنید که موسسات کمک آموزشی و کنکور که اقدام به انتشار کتاب های کمک آموزشی و کنکور می کنند و برخی از آن ها درآمدهای میلیاردی نیز دارند، تاکنون از پرداخت مالیات معاف بودند و فعالیت آن ها فرهنگی تلقی می شد! و البته که اگر دانش آموز پشت کنکور داشته باشید می دانید که باید چقدر در دوره متوسطه دوم برای خرید همین کتاب ها که عموما نکته و تست هستند هزینه کنید!

حتی اگر کودک کلاس اول دبستان هم داشته باشید حتما از هزینه خرید کتاب های کمک درسی فرزندانتان در طول سال اطلاع دارید! کتاب هایی که از اساس قرار نبوده بار مالی‌اش بر شما تحمیل شود چرا که قرار بوده کتاب‌های درسی، نیاز شما را برآورده کند.حال در کنار حوزه کتاب های درسی، بازار کتاب های کمک درسی و کنکوری درست شده است، برخی از آن ها هزینه ای که برای تبلیغات می‌کنند، نشان می دهد که بازار خوبی هم درست شده، نگاه به کیفیت این کتاب ها هم حکایت دیگری است.

مصوبه ای برای موسسات کمک آموزشی و کنکور حالا نمایندگان دیروز در نشست علنی مجلس شورای اسلامی هنگام بررسی لایحه مالیات بر ارزش افزوده، با پرداخت مالیات و عوارض توسط موسسات منتشر کننده کتاب های کمک آموزشی و کنکور موافقت کردند.

ایبنا هم دیروز در این باره نوشت: نماینده مردم خمینی‌شهر در مجلس شورای اسلامی که از موافقان این طرح بود، با منفک دانستن انتشارات موسسات آموزشی و کنکور، گفت: چرا باید موسسات کمک آموزشی و کنکور از مالیات معاف باشند؟ چه کسی گفته این مافیای حاکم بر کنکور و این موسسات آموزشی که هر دم یک جور تبلیغات می‌کنند، از پرداخت مالیات معاف باشند؟ صداوسیمای بیچاره هم به خاطر این که بودجه‌اش نارساست، مجبور است در همه شبکه‌ها آن‌ها را تبلیغ ‌کند. اصلا فرهنگ آموزشگاه، تعلیم و تربیت را از بین برده‌ایم. چرا؟ چه کسانی پشت این قضیه‌اند؟

سید محمدجواد ابطحی با انتقاد از سیستم آموزشی در کشور افزود: دستور گرفته‌ایم و به آموزش‌وپرورش گفته‌ایم این‌ها را قدغن کن، نگذار این کتاب‌ها را در مدارس و دبیرستان‌ها تبلیغ کنند. آن دبیر و معلمی که این کتاب‌ها را تبلیغ و دانش‌آموزان را به گرفتن آن‌ها تشویق می‌کند به کمیته انضباطی و هیئت‌های رسیدگی به تخلفات معرفی کنید. وی در ادامه، معاف کردن این موسسات را مغایر با وظایف آموزشی دانست و اظهار کرد: «حال کار به جایی رسیده که ما با دست خودمان آوانس می‌دهیم که آفرین؛ کار خوبی کردید، باز هم از این کارها بکنید! به موسسات آموزشی بها بدهید که این کتاب‌ها را بیشتر چاپ کنند، فرهنگ جامعه را از بین ببرید... من تعجب می‌کنم بر چه مبنایی دوستان ما در کمیسیون این موضوع را استثنا کردند.»

وی خاطرنشان کرد: حرف و درخواست ما این است که موسسات کمک آموزشی و کنکور از مالیات بر ارزش افزوده معاف نباشند. به عقیده من این حرف درستی است. این قدر با این کارها بر گرده طبقات محروم فشار وارد نکنید. من فکر نمی‌کنم که کسی هم با این قضیه مخالفتی داشته باشد. در ادامه اظهارات ابطحی، با اعلام موافقت دولت و کمیسیون آموزش و تحقیقات، این پیشنهاد با حضور ۱۹۷ نفر از نمایندگان مجلس به رای گذاشته شد. بر این اساس نمایندگان با جزء 3 بند (ب) ماده 9 لایحه مالیات بر ارزش افزوده با 143 رأی موافق، 14 رأی مخالف و 4 رأی ممتنع از مجموع 194 نماینده حاضر در صحن موافقت کردند. براساس ماده 9 این لایحه؛ عرضه خدمات زیر از پرداخت مالیات و عوارض معاف است: براساس جزء 3 بند (ب) ماده 9 لایحه مذکور؛ خدمات زینک، چاپ و انتشار، روزنامه اعم از کاغذی یا الکترونیکی، چاپ کتاب، نشریه و خدمات نشر و توزیع آن ها و هرگونه تبلیغات در روزنامه ها و نشریات به استثنای موسسات کمک آموزشی و کنکور.

تور تابستان ۱۴۰۳
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۱۱
تنها کار مثبت این مجلس .

الحمدلله
خخخخخخخخخخ

اونا میدونن چیکار کنند

کافیه بکشند رو قیمت کتابها و خدماتشون
متاسفانه قانون گذاری تو ایران بیشتر متاثر از مسائل احساسی و زودگذر و مردم پسندانه هست.
هر موسسه یا نهاد یا ارگان یا شخص حقیقی و حقوقی که تو کشور درآمدزایی میکنه باید مالیات بده ولی متاسفانه خیلی از این موسسات و ارگان ها و تشکیلات با زرنگی و استفاده از نقصان های قانونی و ... از پرداخت مالیات طفره میرن.
یکی از همین موسسات کنکوری که تو تلویزیون به شدت تبلیغ میکنه دارای آنچنان سودی شده که در دیگر بخش های اقتصادی کشور سرمایه گذاری کرده مثل ساخت پمپ بنزین تو جاده ها.
آخه موسسه آموزشی رو چه به ساخت پمپ بنزین تو جاده چالوس؟؟؟؟؟؟؟
کشور به این میگن.کسی که یکم قانون رو بدونه چنان متیونه پول دربیاره که نماینده های مجلس و وزرا و اقوامشون هم نتونستن توی این چهل سال پول دربیارن
سلام
یکی از بهترین مصوبات بودجه ای مجلس همین است. به سهم خودم تشکر می کنم.
فکر کردید هنر کردید خوب عزیز من اینها تمام این مالیات و عوارض را از مردم بدبخت میگیرند تازه با یه مبلغ اضافه تر!!!!
چه موقع قانون سربازی اجباری رضاخانی برچیده میشه و جلوی دوسال هدر رفت عمر پسرها گرفته میشه؟؟؟؟
آقایون ما در سال۱۴۰۰ هستیم نه سال ۱۳۰۰!!!
از نظر برخی مسولان حال حاضر کشور رضاخان بد بود ولی قوانین اش مانند قانون اجباری سربازی خیلی عالیه!!!!
و قرار نیست بعد از صدسال این قانون تبیعض آمیز لغو بشه!!!!؟؟؟
چه مافیایی پشت این قانون عصر رضاخانی قرار دارد؟؟
موسسات کنکور؟!؟!
چه عجب! بالاخره یک بار در این مورد، فکر درست شد بعد از سی سال.
مالیات را به قیمت اضافه می کنند و مردم بدبخت باید پولش را بپردازند
امیدوارم. دلالان ماشین و مسکن و میوه های تره بار هم باید مالیات بدهنذ.
بدجوری کفگیر دولت به ته دیگ خورده. فکر کردین از این موسسات مالیات می گیرین آخر سر کی این مالیات ها رو پرداخت می کنه ؟ این مالیاها رو این موسسات دوباره از مردم می گیرن. هر مالیاتی از هر موسسه و مطب و دفتر وکالت و غیره که می گیرند پرداخت کننده نهائی این مالیات مردمی بیچاره و فقیری هستند که به خدمات این موسسات و دفاتر و مراکز نیاز دارند. واقعا شورش رو در آورده این دولت. کجای دنیا اینجوری مسئله مالیات بی در و پیکره ؟
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # جهش تولید با مشارکت مردم # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل