صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

قیمت نفت با افزایش وحشت از ویروس کرونا سقوط کرد

تعداد افراد مبتلا به ویروس کرونا و مرگ‌ومیر ناشی از آن رو به افزایش است و شهرهای چین با قرنطینه‌های شدیدتری روبرو شده‌اند؛ به همین دلیل ترس از کاهش تقاضا باعث سقوط شدید قیمت نفت شد.
کد خبر: ۹۵۴۹۵۱
| |
4561 بازدید

تعداد افراد مبتلا به ویروس کرونا و مرگ‌ومیر ناشی از آن رو به افزایش است و شهرهای چین با قرنطینه‌های شدیدتری روبرو شده‌اند؛ به همین دلیل ترس از کاهش تقاضا باعث سقوط شدید قیمت نفت شد.

به گزارش مهر به نقل از رویترز، روز دوشنبه، در حالی که تعداد افراد مبتلا به ویروس کرونا و مرگ‌ومیر ناشی از آن رو به افزایش است و شهرهای چین با قرنطینه‌های شدیدتری روبرو شده‌اند، نگرانی از کاهش تقاضا برای نفت باعث شد قیمت نفت ۲ درصد دیگر هم سقوط کند.

در همین ابتدای معاملات روز دوشنبه و تا ساعت ۸:۳۷ به وقت تهران، قیمت پیش‌خرید هر بشکه نفت خام برنت ۱.۳۶ دلار یا ۲.۲ درصد سقوط کرد و به ۵۹.۳۳ دلار رسید. این پایین‌ترین قیمت نفت برنت از ماه اکتبر تا کنون است.

قیمت پیش‌خرید هر بشکه نفت خام نیمه‌سنگین تگزاس غرب آمریکا، دابلیوتی‌آی، ۱.۳۰ دلار یا ۲.۴ درصد سقوط کرد و به ۵۲.۸۹ دلار رسید. این شاخص در ابتدای معاملات امروز تا ۵۲.۱۵ دلار هم پایین آمده بود که کمترین قیمت آن از اوایل اکتبر تا کنون است.

وزیر انرژی عربستان، عبدالعزیز بن سلمان آل سعود، روز دوشنبه در پیامی برای آرام کردن بازارها گفت: من در حال بررسی تحولات بازار هستم و اطمینان دارم این ویروس جدید مهار خواهد شد.

او ادامه داد: علی‌رغم تأثیر بسیار محدودی که این ویروس می‌تواند بر تقاضای نفت داشته باشد، بازارها تحت تأثیر عوامل روانی و انتظارات بسیار منفی از سوی برخی فعالان بازار، واکنش نشان داده‌اند.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات