ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

حکیم: حضور آمریکا در عراق باید پایان یابد

رهبر جریان حکمت ملی عراق گفت: ما اعلام کردیم که عراقی‌ها خودشان از کشور محافظت می‌کنند و حضور نیرو‌های ائتلاف بین‌المللی باید پایان یابد.
کد خبر: ۹۵۴۴۹۴
| |
6011 بازدید
به گزارش تابناک به نقل از تسنیم به نقل از دفتر اطلاع رسانی جریان حکمت ملی، سید عمار حکیم در نشست با نخبگان و جوانان شایسته عراق در خصوص حضور نیرو‌های ائتلاف بین المللی در خاک عراق تاکید کرد: ما اعلام کردیم که عراقی‌ها خودشان از کشور محافظت می‌کنند و حضور نیرو‌های ائتلاف بین‌المللی برای ضرورتی که تروریسم داعشی آن را اقتضا می‌کرد، صورت گرفت و با پایان یافتن حضور داعش حضور این ائتلاف نیز پایان می‌یابد، این حقیقتی است که نباید مورد اختلاف باشد.

وی افزود: باید به دیدگاه فنی و نظامی دولت در مورد نیاز به آماده‌سازی نیرو‌ها و ماموریت‌هایشان و زمان‌بندی خروج نیرو‌های ائتلاف بعد از پیروزی محقق شده با بازپس‌گیری اراضی عراق گوش فرا داد.
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار