میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

هشدار واشنگتن به شهروندانش در عراق همزمان با آغاز تظاهرات ضد آمریکایی

به دنبال آغاز تظاهرات میلیونی ضد آمریکایی در بغداد، آمریکا به شهروندان خود در عراق هشدار داد که به ساختمان سفارتخانه واشنگتن در بغداد نزدیک نشوند.
کد خبر: ۹۵۴۱۳۴
| |
3772 بازدید

به دنبال آغاز تظاهرات میلیونی ضد آمریکایی در بغداد، آمریکا به شهروندان خود در عراق هشدار داد که به ساختمان سفارتخانه واشنگتن در بغداد نزدیک نشوند.

به گزارش ایسنا، به نقل از سایت شبکه سومریه نیوز، سایت سفارت آمریکا در بغداد با انتشار پیامی در شبکه‌های اجتماعی خطاب به شهروندان این کشور در عراق نوشت: با توجه به تظاهرات امروز (جمعه) در مرکز بغداد و تدابیر شدید امنیتی و همچنین احتمال بسته شدن خیابان‌ها، از آمریکایی‌های مقیم این کشور می‌خواهیم که به ساختمان سفارت نزدیک نشوند.

سفارت آمریکا در بغداد در ادامه آورده است: به همین منظور کنسولگری ایالات متحده در اربیل برای صدور ویزاها و گذرنامه و ارائه خدمات به شهروندان آمریکایی باز است.

این سفارتخانه شماره تلفن‌های رایگانی را منتشر کرد و از شهروندان آمریکایی خواست تا در صورت بروز مشکل با این شماره‌ها تماس بگیرند.

سفارت واشنگتن در بغداد پس از آن به شهروندان آمریکایی در عراق هشدار داد که بغداد از صبح امروز شاهد تظاهرات گسترده و میلیونی در محکومیت حضور آمریکا در این کشور است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات