آلمان: داعش ممکن است حملات تروریستی را از سر بگیرد

وزیر دفاع آلمان پنجشنبه هشدار داد گروه تروریستی داعش ممکن است عملیات‌های تروریستی خودش را از سر بگیرد.
کد خبر: ۹۵۴۰۱۸
| |
5094 بازدید
به گزارش تابناک به نقل از فارس، وزیر دفاع آلمان پنجشنبه هشدار داد گروه تروریستی داعش ممکن است عملیات‌های تروریستی خودش را از سر بگیرد.

به نوشته بلومبرگ، «آنه‌گرت کرامپ-کارن باوئر»، وزیر دفاع آلمان در مصاحبه‌ای در حاشیه اجلاس داووس گفته آلمان قصد دارد نیروهایش را در عراق نگه دارد، اما تنها به درخواست دولت مرکزی عراق این کار را انجام خواهد داد.

باوئر در مصاحبه با تلویزیون بلومبرگ گفت: «باید این را در خاطر داشته باشیم که در عراق، هنوز داعش شکست داده نشده است. در صورتی که از فشار روی این گروه کاسته شود خطر بزرگ این است که داعش عملیات‌های تروریستی خودش را از سر بگیرد.»

بلومبرگ نوشته ابراز این نگرانی از سوی یکی از کشور‌های متحد آمریکا بیانگر این است که مأموریت مبارزه با داعش در عراق تا چه اندازه بعد از ترور سردار «قاسم سلیمانی»، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی متزلزل شده است.

بعد از ترور سردار سلیمانی و شماری از همراهانش در نزدیکی فرودگاه بین‌المللی بغداد، پارلمان عراق طراحی را برای اخراج نیرو‌های آمریکایی از این کشور به تصویب رساند.

آلمان که در حال حاضر ۱۲۰ نظامی در عراق دارد بعد از بحران‌ها در عراق عملیات خودش در این کشور را متوقف کرده است.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت