میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

شایعه‌ درگذشت شیخ زکزاکی تکذیب شد

جنبش اسلامی نیجریه به شایعه درگذشت رهبر این جنبش واکنش نشان داد و در بیانیه‌ای از مردم نیجریه خواست به شایعات توجه نکنند.
کد خبر: ۹۵۳۹۶۰
| |
6905 بازدید
شایعه‌ درگذشت شیخ زکزاکی تکذیب شد

 

به گزارش تابناک به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، ابراهیم موسی، سخنگوی جنبش اسلامی نیجریه در پیام‌هایی در صفحه توئیتر این جنبش نوشت: برخلاف شایعه‌ها مبنی بر اینکه (علامه ابراهیم زکزاکی) رهبر جنبش اسلامی نیجریه که به صورت غیرقانونی بازداشت شده، جان باخته است، ما به عموم مردم می‌گوییم این داستان‌ها ساختگی است و نباید به آن‌ها توجه کرد.

در این پیام همچنین آمده است: از زمان انتقال او به زندان کادونا و به رغم وخامت حالش، اجازه دسترسی پزشکان به او داده نشده است. از این رو ما از جامعه بین المللی می‌خواهیم فشار‌ها را به دولت نیجریه در خصوص ایجاد شرایطی برای دسترسی پزشکان و معاینه او و در نهایت آزادی اش از زندان افزایش دهند.

 

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات