صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

درخواست عمران خان از سازمان ملل برای میانجی‌گری درمورد کشمیر

نخست وزیر پاکستان امروز (چهارشبه) از سازمان ملل خواست تا برای میانجی‌گری بین دهلی نو و اسلام‌آباد بر سر منطقه مورد مناقشه کشمیر کمک کند.
کد خبر: ۹۵۳۸۵۹
| |
3936 بازدید

نخست وزیر پاکستان امروز (چهارشبه) از سازمان ملل خواست تا برای میانجی‌گری بین دهلی نو و اسلام‌آباد بر سر منطقه مورد مناقشه کشمیر کمک کند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، عمران خان، نخست وزیر پاکستان در نشست داووس گفت: این یک نقطه عطف بالقوه است.

دولت هند در اوت ۲۰۱۹ وضعیت ویژه جامو و کشمیر را لغو کرد که باعث بروز ناآرامی‌هایی در این منطقه شد.

عمران خان گفت، بزرگترین ترس این است که چگونه دهلی نو به این ناآرامی‌ها و اعتراضات در این کشور علیه قانون شهروندی که باعث ترس بسیاری از مسلمانان شده، پاسخ می‌دهد. ما در حال حاضر به این درگیری نزدیک نیستیم اما اگر این اعتراضات در هند بدتر شود و توجه‌ها به آن منحرف شود، چه اتفاقی می‌افتد.

نخست وزیر پاکستان همچنین گفت که درباره دورنمای جنگ بین دو کشور و همچنین درباره هند در دیدارش با دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا روز سه شنبه گفتگو کرده است؛ ترامپ پیشنهاد میانجی‌گری بین دو کشور را داده است.

عمران خان همچنین گفت، پاکستان و آمریکا نسبت به چند سال قبل به رویکردی درباره شبه نظامی‌گری طالبان در افغانستان نزدیکتر شده‌اند. در نهایت، موضع آمریکا این است که باید مذاکرات و توافق صلح باشد.

تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات