فرارو رفع فیلتر شد
سرانجام روز چهارشنبه، فيلتر پايگاه خبري و تحليلي «فرارو» در ايران برداشته شد و بدين ترتيب، هموطنان گرامي ميتوانند بدون استفاده از فيلتر شکن، وارد اين پايگاه شوند.
به گزارش «فرارو»، شنبه، سي و يکم فروردين ماه، بر اساس دستوري که به اشتباه به تمامي آي.اس.پيها ابلاغ شده بود، آنها موظف شدند که دسترسي کاربران به پايگاه «فرارو» را غير ممکن سازند.
اين اقدام سبب شد که طي چهار روز گذشته، ميزان مراجعه به پايگاه فرارو، حدود بيست و پنج درصد کاهش يابد. بدين ترتيب، آمار حاکي از آن است که اکنون در ايران، فيلترشکنها مشکل دسترسي مردم به سايتهاي مورد نظرشان را تا حد بسيار زيادي بر طرف کردهاند.
فرارو، از انبوه کاربران و نيز جامعه حرفهاي که از داخل و خارج ايران با ابراز محبت و اظهار تاسف و ناراحتي به خاطر مسدودسازي اين پايگاه، موجب دلگرمي و مسرت شدهاند، صميمانه تشکر ميکند و اميدوار است بتواند با ياري هموطنان فرهيخته، همچنان به شکلي حرفهاي به وظايف ملي خويش عمل کند.
فرارو، سرسپرده هيچ شخص يا جريان سياسي نيست و خود را موظف ميداند که در چارچوب اخلاق حرفهاي، فقط و فقط در خدمت منافع ملي و حقيقي ايران عزيز باشد.
بديهي است که انجام چنين رسالت بزرگي، مستلزم اطلاعرساني شفاف و آزادمنشانه و نيز رويکرد انتقادي و سازنده به پديدههاي مختلف سياسي، اجتماعي، فرهنگي و اقتصادي ايران است.
اميد است اهميت کارکرد حياتي «پس خور منفي» در بقا و پويايي سيستمهاي انساني، بر دستاندرکاران آشکار شود که در اين صورت، خود با اشتياق به استقبال انتقادات تلخ و گزنده منتقدان خيرخواه و حتي بدخواه خواهند رفت.
گفتني است، «فرارو» در تعدادي از آي.اس.پيها همچنان فيلتر است که به زودي اين مشکل نيز برطرف خواهد شد.


