صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

قتل دختر تغییر جنسیت داده

کد خبر: ۹۵۳۷۲
| |
3111 بازدید

به گزارش ایسنا شامگاه گذشته دوستان دختري به نام «مهسا» پس از آنكه با زدن زنگ درب خانه‌ي وي پاسخي دريافت نكردند، موضوع را به پليس اطلاع دادند و ماموران كلانتري 106 نامجو با حضور در آپارتمان محل سكونت دختر جوان واقع در خيابان پليس، با اخذ مجوز قضايي به داخل منزل رفتند و با جسد مهسا مواجه شدند.

در اولين اقدامات پليسي، طي تماسي با قاضي محمدرضا حيدري بازپرس كشيك قتل پايتخت و اعلام وقوع جنايت، بازپرس جنايي تهران در قربانگاه مهسا حضور يافت و جسد وي را در حاليكه بر اثر وارد آمدن فشار به عناصر حياتي گردنش از پاي درآمده بود، سوژه بررسي پزشك كشيك قانوني قرار داد.

بازپرس ويژه‌ي قتل تهران در تحقيقات ابتدايي از دوستان مهسا متوجه شد كه اين دختر جوان پيش از اين پسري دو جنسيتي به نام مسعود بوده كه با انجام عمل تغيير جنسيت، تبديل به دختر شده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟