صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تخريب عابر بانک با انگيزه سرقت از مخزن پول

با اعلام نظريه کارشناسي درباره عمدي بودن حريق، پرونده به دستور داديار شعبه سوم دادسراي ناحيه 14 تهران، جهت رسيدگي تخصصي در اختيار کارآگاهان اداره شانزدهم پليس آگاهي تهران بزرگ قرار گرفت.
کد خبر: ۹۵۳۵۰
| |
1771 بازدید

دو جوان با انگيزه سرقت از مخزن پول عابر بانک‌ها اين دستگاه‌ها را به آتش مي‌کشيدند.
   
به گزارش روز دوشنبه ايرنا، پليس آگاهي دراين زمينه اطلاع داد: ساعت پنج بامداد روز هشتم اسفند سال گذشته مأموران کلانتري 121 سيدخندان و ايستگاه آتش‌نشاني در جريان آتش‌سوزي عابر بانک شعبه بانکي در بلوار ابوذر قرار گرفتند که پس از حضور مأموران کلانتري و آتش‌نشاني در محل و اطفاي حريق، برابر نظريه کارشناسي سازمان آتش‌نشاني عمدي بودن آتش‌سوزي به مأموران کلانتري اعلام شد.
با اعلام نظريه کارشناسي درباره عمدي بودن حريق، پرونده به دستور داديار شعبه سوم دادسراي ناحيه 14 تهران، جهت رسيدگي تخصصي در اختيار کارآگاهان اداره شانزدهم پليس آگاهي تهران بزرگ قرار گرفت.

با آغاز تحقيقات کارآگاهان و بررسي تصاوير بدست آمده از دوربين‌هاي مداربسته شعبه بانک ابوذر مشخص شد که دوسرنشين يک دستگاه خودرو 206 خاکستري رنگ، در حاليکه راننده خودرو در داخل ماشين باقي مانده، نفر دوم از خودرو پياده شده و با استفاده از مواد آتش‌زا اقدام به آتش زدن عابر بانک کرده است، که پس از آتش زدن عابربانک از محل متواري شده‌اند.
تحقيقات جهت شناسايي و دستگيري متهمان از سوي کارآگاهان در حال پيگيري بود که مجدداً در تاريخ 20 اسفند همان سال گزارشي مبني بر تخريب قسمتي از عابر بانک همان شعبه بانک محل حريق اطلاع داده شد که برابر آن گزارش، فرد يا افرادي قصد داشته‌اند تا اين‌بار با تخريب محل اخذ وجوه نقد عابربانک، اقدام به سرقت پول‌هاي داخل دستگاه کنند که اين‌بار هم پس از ناکامي در سرقت، از محل بانک متواري شدند که مجدداً در بازبيني تصاوير بدست آمده از دوربين‌هاي مداربسته، چهره همان متهم تحت تعقيب که هشتم اسفند اقدام به آتش زدن عابر بانک کرده بود، مورد شناسايي قرار گرفت.
تحقيقات درباره هر دو اقدام به سرقت از عابر بانک‌ها در حال پيگيري از سوي کارآگاهان بود که سرقت ناموفق ديگري در تاريخ 24 فروردين امسال از عابر بانک شعبه بانک ديگري، اين بار در خيابان پيروزي به اداره شانزدهم اعلام شد.
در اين سرقت، سارق يا سارقان به شيوه تخريب محل اخذ وجوه نقد دستگاه عابر بانک، قصد سرقت پول‌ها را داشتند که اين اقدام آنها هم ناکام ماند.
با تصاوير بدست آمده از هر سه سرقت و همچنين بررسي شيوه و شگردهاي مورد استفاده در سرقت، کارآگاهان اطمينان پيدا کردند که آخرين سرقت هم توسط همان سارقان دوسرقت پيشين از شعبه بانک بلوار ابوذر انجام شده است.
با توجه به تصاوير بدست آمده از متهمان و با وجود عدم شفافيت کافي در تصاوير بدست آمده از دوربين‌هاي مداربسته بانک، کارآگاهان با بهره‌گيري از امکانات خود موفق به ترسيم چهره مشخص يکي از متهمان شدند. با استفاده از تصوير بدست آمده و مراجعه به بانک اطلاعاتي پليس، بلافاصله مجرم سابقه‌دار به نام يحيي 30 ساله که پيش از اين به اتهام سرقت دستگير و روانه زندان شده بود، مورد شناسايي قرار گرفت که با شناسايي مخفيگاه متهم در منطقه پيروزي و در ادامه تحقيقات مشخص شد که يحيي به خاطر مظنونيت به سرقت از سوي مأموران دستگير شده که بلافاصله با انجام هماهنگي‌هاي لازم، متهم از کلانتري به اداره شانزدهم منتقل شد تا تحقيقات لازم در خصوص سرقت‌هاي ناموفق عابربانک ها از وي انجام شود.
متهم که پس از انتقال به پليس آگاهي تلاش فراواني داشت تا به شيوه و شگردهاي مختلف خود را بي گناه نشان دهد، زمانيکه در برابر و مدارک قطعي کارآگاهان قرار گرفت و نتوانست براي آنها توضيحي ارائه کند به ناچار لب به اعتراف گشود و ضمن اعتراف به اقدام به آتش‌سوزي و قصد سرقت از عابر بانک‌ها، همدست خود به نام هادي 30 ساله را هم که از بچه محل‌هايش بود، به کارآگاهان معرفي کرد.

متهم در اعترافات خود در خصوص علت اقدام به آتش سوزي و تخريب عابر بانک‌ها به کارآگاهان گفت: فکر مي‌کردم با ايجاد آتش‌سوزي و تخريب قسمت‌هايي از عابر بانک‌ها، در برنامه رايانه‌اي آنها مشکل ايجاد شده و مي‌توانم با استفاده از اين موضوع، اقدام به دريافت وجه نقد از عابربانک کنم.
متهم در ادامه اعترافاتش به کارآگاهان گفت: از طريق دوستان و آشنايان خود اطلاع داشتم که به کارمندان و حقوق بگيران دولت، کارت‌هاي هديه داده شده است که مي‌توانند با مراجعه به عابربانک‌ها نسبت به برداشت پول اين کارت‌هاي هديه اقدام کنند؛ از سوي ديگر با توجه به اينکه اين کارت‌ها تنها براي يکبار شارژ شده و پس از برداشت پول داخلشان ديگر بلااستفاده هستند، اطمينان داشتم که مي‌توانم تعدادي از آنها را در اطراف دستگاه‌هاي عابربانک پيدا کنم که همينگونه هم شد و با مراجعه به تعدادي از عابر بانک‌ها و بررسي صندوق کاغذهاي رسيد بانکي کنار دستگاه‌ها توانستم تعدادي زيادي از کارت‌هاي هديه را در حاليکه رمز ورودي کارت هم در داخل جلدهايشان بود، پيدا کنم.

وي افزود: پس از جمع آوري تعدادي از اين کارت‌ها تصميم گرفتم تا ابتدا شانس خود را بر روي کارت‌هاي هديه امتحان کنم و ببينم که آيا در داخل آنها پولي باقي مانده است يا خير که در هيچکدام حتي يک هزار توماني هم نبود.

وي ادامه داد: براي همين تصميم گرفتم تا با تخريب عابر بانک‌ها، در برنامه آنها مشکل ايجاد کنم و پس از اين مرحله بار ديگر با استفاده از کارت هاي هديه، شانس خود را امتحان کنم که اين بار هم موفق به برداشت هيچ پولي نشدم.

سرهنگ کارآگاه سعيد ليراوي، معاون مبارزه با جرايم جنايي پليس آگاهي تهران بزرگ، با اعلام اين خبر گفت: با توجه به اعترافات متهم و شناسايي همدست وي در زمان آتش سوزي و اقدام به تخريب عابربانک‌ها که در تمامي آنها به عنوان راننده خودرو و نگهبان در محل ارتکاب جرم حضور داشته، اين متهم هم پس از شناسايي مخفيگاهش در منطقه پيروزي، عصر 5 ارديبهشت دستگير و به اداره شانزدهم پليس آگاهي تهران بزرگ منتقل شد و در حال حاضر تحقيقات از هر دو متهم در خصوص ارتکاب جرايم احتمالي در دستور کار کارآگاهان قرار گرفته است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟